Încă o demisie din PMP Tîrgu Neamţ! „Politica nu trebuie să fie un sport ci o responsabilitate!” Candidează independentă la Parlamentare!

13516629_10208938943287578_5708560053843573677_nÎncă un şoc, adică încă o demisie din PMP Târgu Neamţ. Elena Didila, unul din cei mai activi membri PMP din Tîrgu Neamţ (candidat pe listele pentru CL pe locul 5) spune PA politicii bazate pe partide şi anunţă că demisionează din PMP.

„Demisionez din PMP Tg Neamt . De ce ? Am ales PMP pentru ca promitea a fi un partid nou al tinerilor fara trecut in politica , un partid cu o viziune noua . Nu accept sub nici o forma traseismul politic . Azi la stânga înjurând dreapta si maine la dreapta înjurând stânga . Asta e semn de falsitate si eu personal nu pot face echipa in asa maniera . Tot respectul insa pt Organizația PMP Piatra Neamt”, spune Elena Didilă.

Referirea la traseism şi felicitările pentru Organizaţia Piatra Neamţ amintesc fie şi prin ricoşeu de bulibăşeala de la Organizaţia Tîrgu Neamţ unde, după rezultatele mediocre de la alegerile locale, Ciroul Judeţean PMP a numit un nou preşedinte interimar în persoana fostului primar Decebal Arnăutu (perdant în 2012 în faţa lui Daniel Harpa şi perdant în 2016 la Grumăzeşti, acesta obţinând în comuna natală, ca şi candidat PNL, un scor jenant).

Didilă anunţă însă că retragerea din PMP nu înseamnă punct pus politicii ci, dimpotrivă, va candida la alegerile parlamentare din postura de independent: „Voi ramane insa independenta si nu voi merge la nici un alt partid . Gata cu partidele insa nu ma opresc aici . Ca si independent voi candida la parlamentare anul acesta . Vreau sa fac ceva pt cetățeni , si voi reuși . Pentru ca nu pot ramane indiferenta la ceea ce se întâmpla cu romanii si cu tara noastră . Politica nu e un sport la finalul căreia ne așteaptă o cupa . Politica trebuie sa fie o responsabilitate , o arta , pt ca viata a milioane de oameni depinde de deciziile luate in politica . Probabil acest lucru putini au înțeles”.

Chiar dacă demisionara din PMP nu dă detalii despre situaţia din organizaţia tîrgnemţeană, demisia ei se suprapune temporal mişcării browniene din respectiva echipă care pare a fi pulverizată de numirea ca interimar al lui Arnăutu, care ar putea fi un clar studiu de caz şi pentru traseism politic şi pentru refuzul de a ieşi din politică într-un mod demn. Numirea lui ca interimar i-a iritat pe mulţi cei care veniseră spre acest partid pentru declaraţiile liderilor PMP neamţ care vorbeau despre „politică nouă cu oameni noi” şi care au constatat astfel că foamea de voturi a partidelor (normală până la un punct) trece ideea de construcţie serioasă, cu oameni noi în plan secund faţă de racolarea unora care aplică din greu principiul „La vremuri noi, tot noi”.

D.VINCA

cop didila demisie pmp

Comentarii Facebook

One thought on “Încă o demisie din PMP Tîrgu Neamţ! „Politica nu trebuie să fie un sport ci o responsabilitate!” Candidează independentă la Parlamentare!

  1. Fiți serios domnule VInca, Mironeasa care era în partid era vreun tânăr sprinten și gata e a face politică nouă?Doamna/domnișoara din imagine cred că se plictisește postează foarte mult și pe facebook. Nu are și ea un job al ei? o carieră ceva? Faptul că dorește să candideze la parlamentare e una, ca să și poată tre să strângă semnături, să facă campanie, să bage bani. Ce pregătire are ea pentru a o vota?Eu cred că e supărată că avenit Arnăutu și o să i sufle locul la parlamentare, de asta a demisionat..

Lasă un răspuns