Încă doi POZITIV Coronavirus la Neamț. Unul dintre ei este Andrei Scrab, șeful ONG-ului care a organizat Campionatul Național de Dans Sportiv

„Medicii infecționiști au confirmat, în noaptea de luni spre marți, 2 cazuri noi de infecție cu virusul COVID-19, în municipiul Piatra-Neamț.

Este vorba de doi bărbați, ambii având legătură directă cu Concursul național de dans sportiv desfășurat la Sala Polivalentă în perioada 29 februarie – 2 martie.

Organizatorul evenimentului, Andrei S., este unul dintre cele două cazuri noi. Era oarecum de așteptat ca acesta să fie depistat pozitiv după ce tatăl unei concurente, din Constanța, a fost depistat pozitiv încă de săptămâna trecută. A fost și momentul în care Andrei S. a intrat în autoizolare la domiciliu și i-au fost prelevate probe”, anunţă newsallert.

Reamintim că un bărbat din Constanţa, participant la acelaşi eveniment a fost declarat şi el pozitiv coronavirus încă de la începutul crizei.
Date fiind dimensiunile pe care le poate lua această situaţie la Neamţ, în sistem bulgăre de zăpadă, şi pentru că am considerat că protecţia imaginii unei singure persoane este mai puţin importantă decât valori mai importante (viaţa şi sănătatea) a peste 1000 de oameni (concurenti, arbitri, instructori, părinti, spectatori care au participat), Vestea.net a decis publicarea integrală a numelui acestei persoane: Andrei Scrab, preşedintele ONG-ului Rays Dance.
Din informaţiile Vestea, pe toată perioada concursului, acesta a interacţionat, a intrat în contact direct cu foarte foarte multe persoane: concurenţi, instructori, spectatori, organizatori, oficialiatăţi.
Fotografia de la începutul articolului este elocventă şi-l arată pe noul purtător de COVID 19 alături de soţie şi copil dar şi de primarul Dragoş Chitic şi de reprezentantul CJ Neamţ.
Iar cei doi oficiali nemţeni au intrat de atunci, la rândul lor, în contact cu sute şi sute de oameni.
Campionatul de Dans Sportiv de la Neamţ a avut, aşa cum Vestea a scris deja, toate ingredientele unei afaceri de succes. 200.000 lei a alocat CJ Neamţ (printr-o asociere dubioasă între instituţia nemţeană şi Federaţia de Dans Sportiv, cu prevederea expresă ca banii să intre în contul antei entităţi, clubul Rays Dance condus de Andrei Scrab). Primăria Piatra Neamţ a dat şi ea 30.000 lei.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Încă doi POZITIV Coronavirus la Neamț. Unul dintre ei este Andrei Scrab, șeful ONG-ului care a organizat Campionatul Național de Dans Sportiv

  1. in acest judet , tocmai maimutoii care au responsabilitati ne-au oferit , din nou , dovada prostiei si inconstientei . ei au adus covid 19 in comunitate , cei care amenintau cu masuri dure si dosare penale . nita , mare organizator de circ , alaturi de alte doua otrepe locale . „folclorul ” local , care a imbolnavit si un asistent medical ( alt plavan ) din constanta . nu putea lipsi nici militianul local din peisaj .

Lasă un răspuns