În curând, acțiune amplă a Poliției Neamț împotriva transportului „Ia-mă, nene!”

Pirateria din transportul de persoane din Neamț va face obiectul unor acțiuni ample pe care le va desfășura Poliția Județeană în curând. Nu este vreo informație secretă ba, dimpotrivă, anumiți responsabili de la centru vântură mesaje publice pe acest subiect încât mai mult ca sigur acțiunea va fi majoritar una formală în care vor pica 2-3 pești mici.

Cu siguranță vor fi vizați cei care practică așa numita piraterie auto, adică șoferii care trăiesc din transportul persoanelor care ies „la ocazie”. La „ia-mă nene”, cum se mai spune…

Cât privește legalitatea pe fond a unor tipuri de transport de persoane, sursele Vestea spun că un fenomen la fel de prezent ca și „ia-mă nene” ar fi pirateria din taximetrie, mai exact ar fi vorba de un procent semnificativ (chiar de peste 10 la sută) de taxiuri și șoferi care nu sunt în deplină legalitate. Ca să nu mai vorbim de cele câteva mașini cu design de taxi (banda cu șah) dar care nu au nicio autorizație, nu sunt arondate niciunui dispecerat dar „recoltează” clienți din zona Autogării Piatra Neamț.

 

D.V.

2 thoughts on “În curând, acțiune amplă a Poliției Neamț împotriva transportului „Ia-mă, nene!”

  1. o actiune de verificare a transportului de lemne in judetul Neamt când se organizeaza? Sa dureze doua saptamani pe toate drumurile , zi si noapte ! Nu prea am auzit….

Lasă un răspuns