În atenţia jurnaliştilor agreaţi la Prefectură: Vă invită Prefectul Soroceanu, joi, la 13!

Un bilanţ al inundaţiilor care au afectat judeţul Neamţ în ultimele zile va fi prezentat joi, într-o conferinţă de presă organizată şi găzduită de Prefectură. Cum ştim că destui colegi de breaslă urmăresc mai atenţi presa decât grupul de whatsapp dedicat jurnaliştilor agreaţi, le aducem în atenţie mesajul transmis mai devreme de Prefectul Daniela Soroceanu prin intermediul purtătorului de cuvânt:

<<Buna seara.
Mâine 05.07.2018, la ora 13:00, sunteți invitati la conferința de presa ce va avea loc in sala Ion Creanga a Consiliului Județean Neamt.
Conferința va avea ca subiect inundațiile ce tocmai ne-au afectat județul.
Invitati vor fi reprezentanți ai ISU, SGA, IPJ, IJJ și Prefectura.
Multumesc!>>

Vestea nu face parte nici din baza de date cu adrese de email, nici din grupul respectiv de comunicare pe whatsapp (vorba unui clasic în viaţă, suferim foarte tare din cauza asta – aşa ne trebuie dacă de la începutul mandatului nu am dat semne că vom fi aliniaţi), publicaţia aceasta nefiind invitată nici măcar la şedinţa de investire. Dar asta nu înseamnă că nu avem acces la informaţiile de interes public, chiar dacă sursele nu sunt cele oficiale.

Până la urmă e şi asta o tactică a strategiei de comunicare de la Prefectură, din mandatul Soroceanu: să eviţi presa nealiniată şi să plece mesaje de la angajaţii Cancelariei Prefectului prin care li se ordonă salariaţilor instituţiei să devină postaci de serviciu, după reţeta patentată de Elena Udrea…

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns