Important! Noul director de la Publiserv ocupat cu … recuperarea paginii de facebook

Conducând o societate care a devenit vedetă în ultimul timp (lucrări realizate cu viteză de melc, schimbarea haotică a graficului de lucrări), Valentin Savin de la Publiserv oferă o adevărată lecție de management modern și, la o lună de la numirea pe post, spune că una din preocupările de primă importanță este… recuperarea paginii de facebook.

Importantul anunț a fost făcut în direct chiar de managerul interimar Savin la emisiunea de ieri „Cafeaua de dimineață” realizată de Valentin Bălănescu și invitatul (prin telefon) a spus că are această problemă deși fostul director Triboi „și-a arătat disponibilitatea”.
Mesajul nu a fost foarte clar, rezultând o dilemă: Triboi are disponibilitatea dar noul manager se plânge că nu poate folosi pagina respectivă, cu numele societății.

O simplă verificare arată că pe facebook există o pagină cu numele Publiserv cu o audiență minoră, de vreo 1250 de urmăritori.


Decât să se chinuie de o lună să recupereze o pagină cu o audiență la talpa gâștei, managerul Savin ar fi putut ca, în câteva minute, să facă o nouă pagină pe platforma de socializare. sau, dacă el e atât de ocupat cu schimbarea zilnică a graficului de lucrări și cu (dez)organizarea societății, putea ruga un angajat sau chiar un copil de 12 ani să piardă câteva minute pentru această operațiune.

AICI, secvența video din emisiunea Cafeaua de dimineață în care managerul Savin profită de oportunitatea de a comunica cu cetățenii și de a anunța importantul demers de recuperare a paginii de facebook.

Până să fie numit ca manager interimar la Publiserv, Valentin Savin era cunoscut în județ ca agent de vânzări de tablă și de scule și dispozitive tehnice, cu un pedigree politic ca membru PACT (Sebastian Burduja și Andrei Carabelea) și, mai nou, PNL.

D.V.

 

Lasă un răspuns