Implozie la Consiliul Local! „Domnule președinte, doamna secretar, vă rog frumos să nu continuați cu obrăznicia!” VIDEO

Ședință cu scântei la CL Piatra Neamț astăzi, care a avut un „preludiu” de vreo 35 de minute până s-a trecut la votarea proiectelor de hotărâri. Între cele două părți („preludiu” și ședința propriu-zisă) a fost un intermezzo de vreo 2 minute în care consilierii PSD și PMP s-au deconectat de la aplicația online, ducând la îndeplinire anunțul/amenințarea că vor boicota ședința.

Mărul discordiei a fost faptul că primarul de Piatra Neamț nu a suplimentat ordinea de zi cu procedura prealabilă solicitată de prefect (anularea HCL de alegere a viceprimarului Lehăduș). Secretara municipiului, Oana Sîrbu explicând la începutul dezbaterii (dar reluând și pe parcurs explicația, ca să fie clar) că ea, primarul și juriștii Primăriei nu împărtășesc punctul de vedere al juriștilor Prefecturii (nu ar fi prima dată, existând și precendetul în care Justiția a dat dreptate Primăriei în dauna Prefecturii), dar asta nu înseamnă o blocare a procedurii Prefecturii ci speța va merge mai departe în instanță și se vor pronunța magistrații.

„Domnule președinte, doamna secretar, vă rog frumos să nu continuați cu obrăznicia!”, a spus la un moment dat consilierul local Florentina Luca-Moise (președinte PSD Piatra Neamț), cea care azi, prin fermitate (unii ar spune, „prin virulență”) s-a poziționat drept lider al Opoziției la actuala Putere din administrația pietreană.

Evident că discuția s-a înfierbântat, a degenerat astfel că, la un moment dat s-a uitat total de ideea de solemnitate (prevăzută de lege) a unei ședințe, aleșii locali vorbeau unii peste alții, ca într-o adevărată adunare tip implozie, de nu se mai înțelegeau replicile (cu atât mai mult cu cât ședința era una online). Și dacă unele cuvinte sunt greu de înțeles, în schimb nervozitatea și decibelii unora sunt într-o evidență clară în VIDEO de mai jos.

 

D.V.

One thought on “Implozie la Consiliul Local! „Domnule președinte, doamna secretar, vă rog frumos să nu continuați cu obrăznicia!” VIDEO

  1. mori de RAS cand vezi tiganeala ….si totusi ce e aia ” normalitate ” ….cu care toti
    sunt in gura ….:)

Lasă un răspuns