IMAGINILE GROAZEI de la accidentul în care au murit cei 4 băieți din Bistricioara

4 trupuri reci, învelite cu saci din plastic – aceasta este imaginea rămasă după accidentul de azi dimineață, de la ora 4, din satul Bistricioara.

Între timp, polițiștii au stabilit cauza preliminară a accidentului, după cum anunță newsalert.ro. Viteza excesivă ar fi cauza accidentului în care 4 tineri din satul Bistricioara și-au pierdut viața, miercuri dimineață, în jurul orei 04.00. Șoferul a pierduti controlul volanului iar mașina s-a înfipt în spatele unui TIR parcat pe partea opusă sensului de mers, într-o parcare.

”Din primele cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Ceahlău, conducea un autoturism pe DJ 155 F, în localitatea Bistricioara, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, moment în care a părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de mers, intrând în coliziune cu un gard și cu semiremorca unui tir, staționat în afara părții carosabile. Din impact a rezultat decesul atât a conducătorului auto cât și a altor trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, toți din Ceahlău, pasageri în același autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul șef adjunct Georgiana Moșu.

V.N.
sursa foto – CNS

Lasă un răspuns