IMAGINI SFÂŞIETOARE! Sute de oameni în doliu l-au aşteptat la intrarea în comună pe Preotul adus în sicriu!

Imaginile de mai sus aproape că nu mai au nevoie de alte lămuriri. Aşa a fost primit, la reîntoarcerea acasă, Preotul Vasile Adiaconiţei, parohul de la Biserica din satul Ţolici. Sute de enoriaşi dar şi rude, prieteni, preoţi din zonă i-au ieşit în întâmpinare celui ucis în urmă cu două zile pe trecerea de pietoni. L-au aşteptat la marginea comunei Petricani, aşa cum erau primiţi altădată voievozii, marii dregători sau mitropoliţii şi episcopii.

„Sute de locuitori din toate satele comunei l-au asteptat cu jale si lacrimi pe parintele Vasile Adiaconitei. Rar mi-a fost dat sa vad atata dragoste din partea enoriasilor la adresa unui preot. Gestul de astazi al comunitatii din Petricani, de a-l astepta la intrarea in comuna, imi confirma faptul ca parintele Vasile Adiaconitei a fost un om si un preot deosebit” – acesta este mesajul postat in urm[ cu 2 ore pe internet de jurnalistul Ciprian Traian Sturzu care a făcut publice şi imaginle de mai sus.

Preotul Adiaconiţei a fost accidentat duminică, în Tîrgu Neamţ, în timp ce traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni din faţa Spitalului Orăşenesc. Transportat apoi la un Spital din Iaşi, preotul a decedat aseară.

 

D.V. – foto: facebook Ciprian Sturzu

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns