Imagini de coşmar de la intervenţia Apaserv care a lăsat Piatra Neamţ fără apă! Nu este exclusă prelungirea termenului!

Imagini de film de groază de la intervenţia Apaserv la conducta de pe strada Petru Rareş care a lăsat 3-4 din oraşul Piatra Neamţ fără apă potabilă. Căminul şi ţevile care sunt înlocuite arată aşa cum se vede în aceste imagini. Prin aceste ţevi ajungea apă la mii de nemţeni şi, dincolo de reparaţia de acum, este clar că în Piatra Neamţ mai există kilometri întregi de conductă în aceeaşi stare.

Veştile proaste nu se opresc aici: nu este exclus ca termenul anunţat de Companie (reumplerea instala’iilor la ora 20 ]n aceast[ seara, revenirea la normal mâine la 6 dimineaţa) să fie prelungit. Apaserv va veni cu o informaţie oficială şi clară peste câteva ore.

D.V.

 

2 thoughts on “Imagini de coşmar de la intervenţia Apaserv care a lăsat Piatra Neamţ fără apă! Nu este exclusă prelungirea termenului!

  1. Catastrofele incompetente de la Apa Serv adica soti,sotii,nepoti,etc a analfabetilor care lucreaza la Primarie si care datorita faptului ca sunt prea prosti sa lucreze la privat le-au fost gasite locuri Apa Serv unde nu fac nimic si primesc salarii colosale pentru ca suntem obligati sa le platim..

  2. Toate regiile ar trebui vindute la straini, noi nu avem capacitatea de management exact din motivul enuntat de Florin. De ce gunoiul din oras e strins de austrieci? Ca sa dau doar un exemplu.

Lasă un răspuns