Imaginea trupei Carla`s Dreams, protejată de MAI

Ministerul Afacerilor Interne apără indentitatea membrilor formației Carla`s Dreams, după ce un site din Rusia a publicat o serie de fotografii în care componenții formației apar fără machiajul care le-a consacrat imaginea. Anunțul a fost făcut, ieri seară, pe pagina oficială de Facebook a instituției.
Am fost întrebați dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual. Vă spunem că informațiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informații bancare, informații medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţa intimă, familială şi privată a tuturor persoanelor”, precizează reprezentanții MAI. Totodată, instituția dă asigurări că toți componenții îndrăgitei formații, care a concertat la Piatra Neamț la Zilele Orașului, au intrat pe teritoriul României folosind documente valabile.
În postarea apărută pe pagina de socializare, reprezentanții Ministerului Administrației și Internelor fac trimitere și la noul videoclip lansat de Carla`s Dreams, „Imperfect”. „Cu identitatea cunoscută perfect sau #imperfect …bucurați-vă de muzica lor!”, scrie MAI.
Reacția oficială a membrilor trupei nu s-a lăsat prea mult așteptată, răspunsul venit la postarea de pe Facebook fiind cât se poate de „la obiect”: „Profesionist. Corect. Plăcut. Vă mulțumim!
Carla’s Dreams, unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune, a reușit într-un timp foarte să ajungă în topul preferințelor publicului, în special în rândul tinerilor.

V.N.

 

Lasă un răspuns