Imagine de wallpaper! Lebede aliniate la ora mesei!

Pe net sunt sute şi mi de fotografii cu lebedele cantonate în zona Piatra Neamţ-Pîngăraţi. Dar cea de mai sus este o premieră, prezentând deci de lebede care iau masa frumos aliate la linia cu boabe de grăuţe şi alte zeci-sute care aşteptă să le vină rândul.

Fotografia a fost postată pe facebook de Adrian Niţă, pietreanul care, de câteva zile, şi-a luat în serios rolul de „ospătar al lebedelor”. Acesta a anunţat disponibilitatea firmei Publiserv, la care este director, de a oferi o cameră pe post de magazie pentru cei care vor să se alăture efortului de a dona cereale pentru migratoarele rezidente în această perioadă la Piatra Neamţ (şi lebede dar şi raţe sălbatice) şi a dat şi exemplul personal punând la bătaie o tonă de cereale.

Clipurile filmate cu telefonul în ultimele zile, cu „Lunch Time” pentru lebede au strâns mii şi mii de aprecieri şi redistribuiri. Câteva dintre acestea, mai jos:

………..

…………….

În acest moment, în magazia Publiserv (firmă a Consiliului Local Piatra Neamţ) există mâncare pentru încă vreo câteva zile, primită de la alţi donatori care s-au alăturat acestei acţiuni.

Ad.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.