Ilan Laufer, la ieşirea de la audieri: „Sunt total nevinovat, vă spun cu mâna pe inimă!”

Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului de Afaceri, audiat joi de poliţişti în dosarul Unirea Shopping Center a spus că se consideră total nevinovat şi a calificat ca „ridicole” toate acuzaţiile care i-au fost aduse. Acesta este suspect de complicitate la delapidare şi evaziune fiscală.

”Am fost citat pentru prima dată astăzi. O să avem şi noi acces la mai multe date din dosar după care o să putem să ne exprimăm. Este vorba de nişte relaţii comerciale dintre companii din 2009”, a explicat la ieşirea de la audieri fostul ministru Ilan Laufer, audiat joi de poliţiştii de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din IGPR, în dosarul Unirea Shopping Center.

”Din punctul meu de vedere sunt nevinovat, complet nevinovat, mi se par ridicole aceste acuzaţii. (…) Sunt total nevinovat, vă spun cu mâna de inimă”, a spus Ilan Laufer.

Întrebat de ce au durat atât de mult audierile, Laufer a spus că ”atâta a durat şi atâta am aşteptat”. El nu s-a arătat afectat de acuzaţiile că i se impută sume de milioane de euro: ”Nu este problema mea asta”, a spus Laufer.

Fostul ministru a fost audiat, joi, de către Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economic (DICE), în dosarul lui Carmen Adamescu, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. Laufer are calitatea de suspect în dosar, fiind suspectat de complicitate la gestiune frauduloasă şi de evaziune fiscală.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns