Îl puteţi vedea în curte! Şoferul „Prinţul din Dobreni” a ieşit din arest! Urmează eliberare totală şi permis de conducere?

Tribunalul Neamţ a respins recursul înaintat de Parchetul Piatra Neamţ şi a confirmat eliberarea din arestul preventiv al inculpatului Mironescu Ionut Florin cercetat pentru vătămare corporală, părăsirea locului faptei, ascunderea de probe etc.

<<Solutia pe scurt: În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, raportat la art. 205 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA PIATRA-NEAMŢ, împotriva încheierii nr. 1153 din data de 02.08.2017, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Piatra-Neamţ. Menţine ca legală şi temeinică încheierea contestată. Constată că inculpatul a fost asistat de avocat ales. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate în cauză rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi – 09.08.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  174/2017  09.08.2017>>, se menţionează în minuta şedinţei de la Tribunal.

Iar prin încheierea anterioară de şedinţă la care fac trimitere judecătorii de la Tribunal, o instanţă a judecătoriei a admins cererea inculpatului de schimbare a arestului preventiv în arest la domiciliu.

Reamintim că în data de 16 iunie a.c., Ionuţ Mironescu conducea prin Piatra Neamţ un autoturism BMW tunat. Poliţia a fost alertată că maşina e condusă „cu fente”, un echipaj l-a localizat şi i-a cerut să oprească. Şoferul nu a tras pe dreapta ci a pornit într-o goană nebună prin oraş, urmărit de maşina Poliţiei şi chiar în faţa sediului Tribunalului Neamţ de pe Bulevardul Decebal a intrat în plin în adolescenta de 16 ani care era prima dintr-un grup de pietoni care traversau strada pe trecere de pietoni, pe culoarea verde a semaforului (pentru pietoni).

Fata a zburat vreo 10 metri prin aer scăpând prin viaţă ca printr-o minune dar alegându-se cu răni serioase. Şoferul nu a oprit maşina ci a plecat mai departe. Echipajul de Poliţie s-a oprit la locul accidentului iar Mironescu a fost prins (s-a predat?) abia peste vreo două ore.

D.V.

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Îl puteţi vedea în curte! Şoferul „Prinţul din Dobreni” a ieşit din arest! Urmează eliberare totală şi permis de conducere?

 1. Ma intreb daca fata spulberata intentionat pe TRECEREA DE PIETONI de acest dement ar fi fost fata dna/dl judecator care a decis eliberarea.

  O asemenea decizie nesimtita trebuia sanctionata de opinia publica care ar fi trebuit sa protesteze in fata acestui tribunal aflat in cladirea unui interlop.

  Asta spune tot.

  Justitia din Romania este praf de coruptie.

  Romania a intrat in ultima faza a disolutiei totale.

  PS

  Boureanu care nu a omorit/accidentat pe nimeni este inca in puscarie.

 2. E bine de stiut ca putem calca pietonii si sa fugim, ca nu patim nimic.

 3. Exemplu foarte bun, pentru cretinii din Romania, ca pot fara probleme accidenta chiar si judecatori sau procurori, pentru ca apoi dupa cateva zile de odihna vor fi eliberati !!!!!

Lasă un răspuns