„Iepuraşul”, la Şcoala Văleni

Bucurie mare pentru copiii de la Şcoala Văleni care azi au fost vizitaţi de “Iepuraş”. Şi cum Sărbătoarea Paştelui e una a înnoirii, copiii de la Văleni au primit pachete cu produse de îmbrăcăminte şi rechizite şcolare.

Pe post de asistenţi ai “Iepuraşului” au fost reprezentanţii Fundaţiei Solidaritate şi Speranţa din Săvineşti (care au adus cadourile) şi viceprimarul Aurelia Simionică.

“Nu este mai mare bucurie decât să participi la o acţiune prin care unor semeni li se oferă bucurie. Şi ce e mai frumos pe lumea asta decât zâmbetul unui copil? Ţin să le mulţumesc acestor oameni deosebiţi de la Fundaţia Solidaritate şi Speranţă care au arătat că pun atâta preţ pe ajutor, sprijin, solidaritate”, a declarat viceprimarul Aurelia Simionică.

 

One thought on “„Iepuraşul”, la Şcoala Văleni

  1. Iarăși se pozeaza doamna vice ,iarăși in mijlocul atentiei.Sa aștepte copiii si să-i conducă acasă sa vadă in ce stare se afla drumul pe care primăria il are in administrație.Primăria i-a asfaltat drumul doamnei director Berea de la social subordonata domniei Vice .Oare știe?
    Știe ca s-a asfaltat o strada secundara de care beneficiază doamna Berea si 4 familii care locuiesc pe aceasta str.Știe ca la Văleni avem peste 600 familii care de zeci de ani innoata prin noroi.Știe ca avem o biserica construită de Petru Rareș monument istoric cu o vechime de 500 ani la care se poate ajunge doar prin gropi ,noroi sau praf depinde de cel de sus .Doamna știe sa se prezinte la toate manifestările indiferent daca e implicata direct sau indirect .Doamna Vice ,când aveți timp sa priviti in jurul dumneavoastră si sa va ocupați de administrație ca de asta va plătim, si nu de dat interviuri la televiziuni si sa va pozați la tot felul de evenimente.Sunteți plătită din bani publici si va rugam sa va faceți treaba.De când ați venit la cârma primăriei nu ați facut nimic pentru comunitate.Doar poze si vorbe goale la tv.Minciuni!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.