„Iau 14 pastile pe zi, de 33 de ani lucrez pe utilaje ca să plătesc impozit pentru nesimţire!” Mesaj cutremurător pentru „şmecherii cu concedii medicale”!

Un mesaj absolut cutremur[tor a fost postat pe internet, drept comentariu la un articol Vestea, un nemţean spunând cum lucrează de la 18 ani în ciuda afecţiunilor medicale şi că plăteşte „impozit pentru nesimţire”, cu trimitere la cei care îşi iau concedii medicale fără număr.

„Am 51de ani ,am diabet ,am hernie de disc iau 14 pastile pe zi fac oijectie pe zi ,am 33 de ani vechime lucrez pe utilaje ; dar nu am avut 1 zi concediu medical, muncesc zi de zi ca sa platesc impozit pt. nesimtire” – acesta este mesajul postat de pietreanul Sorin Mereuţă.

Comentariul de mai sus a fost postat la articolul prin care Vestea amintea că noul prefect de Neamţ este campion naţional la categoria „bugetar de lux în super concedii medicale”.

Articolul respectiv a fost preluat deja de mai multe siteuri naţionale iar pe internet este un adevărat jihad pe acest subiect, românii întrebându-se cum poate fi reprezentat Guvernul în teritoriu de un astfel de prefect cu aşa istoric… medical în spate.

Vom reveni.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

4 thoughts on “„Iau 14 pastile pe zi, de 33 de ani lucrez pe utilaje ca să plătesc impozit pentru nesimţire!” Mesaj cutremurător pentru „şmecherii cu concedii medicale”!

  1. In 32 de ani am avut 2 medicale .In unul am stat in spital in al doilea am avuto operatie . Clar nu puteam mere la lucru desi as fi vrut poate .
    Cum isi permite cocoana asta cu asa istoric medical asemenea functie ?

  2. Desteapta fata asta….cat timp natiunea asta de idioti nu se schimba, nu se schimba nici metehnele vechi sau bataia de joc.Ura si la gara!0

  3. A fost bolnava de,gelozie ?!Profesorul Soroceanu acuzat de “pipăirea” elevelor şi de poze “părinteşti” cu tente lascive ?

  4. Nimic nou…e bugetara cu functie,lor li se permite orice. Sa vina dolofana aia sa munceasca o saptamana la patron,cu termene limita si cu targete,sa vada ea cum te ia cu rau…. Acu serios,aveti impresia ca madam Dancila o fi vreo inteligenta marcanta? Cine se aseamana se aduna. Prostii muncesc si platesc,aia smecheri dorm acasa<"bolnavi". Chiar sunt curios prin ce se va remarca si ciudatenia asta de Soro……

Lasă un răspuns