I-au luat certificatul de Înmatriculare! Riscul de a vorbi despre Mafia din Poliția Română!


Poliția Română reacționează la acuza că are în interior/la vârf o devărată Mafie și, în loc să rezolve problemele cunoscute de toată lumea (împuterniciri date pe ochi frumoși, de șefi pentru șefi mai mici care le sunt rude sau amici sau tovarăși de șpriț; sporuri date netransparent și discutabil; doctorate plagiate etc) reacționează ca un sistem dictatorial: azi a ridicat certificatul de înmatriculare al microbuzului folosit de liderul sindical de la Europol, Ioan Cănărău.

Cănărău a venit azi în Piatra Neamț cu microbuzul pe care scrie „Jos Mafia din Ministerul Afacerilor Interne”, „Jos Mafia din Poliția Română” iar Poliția Neamț a reacționat fie conform indicațiilor prețioase fie conform priceperii șefilor. Mai întâi, Cănărău a parcat chiar la IPJ, în parcarea instituției.  coborât chiar șeful IPJ Neamț și i-a spus că parcarea respectivă e doar pentru mașinile instituției, că nu se face etc. Cănărău a înțeles și a mutat mașina în parcarea de la stadion.

După ceva timp a pornit motorul mașinii, vrând să ajungă la Poliția Municipiului Piatra Neamț, să vorbească ceva cu un coleg. Pe strada Mihai Eminescu (zona fostei judecătorii, stradă îngustă și cu sens unic) a fost interceptat de un echipaj de Poliție, cu sirene și girofar. Practic a fost blocată strada. În această situație, Cănărău i-a spus colegului polițist că el merge la Poliția Municipiului, că ar fi bine să deblocheze strada.

Iar pe strada de la Poliția Piatra Neamț a fost sancționat pentru că ar avea mașina colantată nelegal și i s-a ridicat certificatul de înmatriculare (cu dovadă pe 14 zile în care el poate circula!). „Voi contesta în instanță, pentru că acele înscrisuri sunt în interiorul mașinii, nu obturează nici vizibilitatea șoferului și nici invers, din exterior spre interior. Pe timpul procesului, valabilitatea dovezii se prelungește de la sine”, a declarat Cănărău pentru Vestea.net.

Morala: șefii și polițiștii care au decis azi hăituirea lui Cănărău și ridicarea certificatului de înmatriculare sunt, la rândul lor, beneficiari ai efectelor acțiunilor sindicale duse de Cănărău și de alții ca el pentru condiții mai bune de muncă/salarizare pentru polițiști.
România, frumusețe și caracter, 2021.

D.V.
sursa foto – cititor Vestea

Lasă un răspuns