HORIA BRENCIU SHOW! Vacanțe Muzicale ziua 6

 

Seara mult aşteptată de mulţi melomani ai urbei se apropie. Vineri, 5 iulie, în sala Teatrului Tineretului (ora 19:00),  Festivalul „Vacanţe Muzicale” are oaspeţi de seamă: violonistul Alexandru Tomescu, cu a sa vioară Stradivarius, pianista Sânziana Mircea şi bandoneonistul argentinian Omar Massa vor fi protagoniştii concertului denumit „Anotimpuri”.

Intrarea la acest eveniment se face doar pe baza invitaţiilor emise de organizatorul festivalului, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ.

Programul serii este completat de concertul de la scena de la Turn, programat pentru ora 21:00, invitat fiind îndrăgitul showman Horia Brenciu, care va cânta alături de formaţia proprie, HB Band.

Vineri, 5 iulie 2019, ora 19:00, Teatrul Tineretului 

CONCERT ANOTIMPURILE”
Solişti: Alexandru TOMESCU – vioară (România)
Sânziana MIRCEA – pian (Italia)
Omar MASSA- bandoneon (Argentina)
În program:
Bach – Arie pe coarda sol (vioară şi bandoneon)
Haendel – Affetuoso din sonata in Re major (vioară şi bandoneon)
Beethoven – Duo în Do major (vioară şi bandoneon)
Massenet – Meditaţie (vioară şi bandoneon)
Kreisler – Preludiu şi Allegro (vioară şi bandoneon)
Porumbescu – Balada (vioară şi bandoneon)
Piazzolla – Cuatro Estaciones Portenas (vioară, pian şi bandoneon)

Vineri 5 iulie 2019, ora  21:00, Piaţa Turnului

CONCERT POP

HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA 

Horia BRENCIU – voce
Cristi CREŢU – chitară
Sergiu BERINDEI – tobe
Eduard NICOLAE – clape
Marius VĂDUVA – clape
Iulian CORLĂŢEANU – bas
Harvis CUNI PADRON – trompetă
Răzvan TRIFAN – saxofon
Antonio ALEXANDRU – trombon
Bianca SUMĂNARIU – backing
Alice BADEA – backing

ste unul dintre cei mai longevivi, talentați și complecși artiști din România, care a trecut cu succes de la televiziune la actorie și la muzică de-a lungul unei cariere de peste 25 de ani.

S-a născut la 27 august 1972 la Braşov. A absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna” din localitatea natală, iar apoi Academia de Teatru și Film din București.

Cum însuşi mărturiseşte: „am venit în Bucureşti cu două geamantane: unul plin de haine şi unul plin de speranţe, cu ambiţie şi multe vise. “

Își face debutul la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa „Apropo”, pe vremea respectivă cântând la pian, și abia mai târziu remarcându-se vocal.

Prima apariție televizată a lui Brenciu a avut loc în vara lui 1993, în producția TVR „Concurs de seducție”, realizată pe litoral, la Costinești.

Discografia sa conţine, între altele, albumele: „Un băiat” (1995), „Totul e simplu!” (2003), „E vară iar” (2005), „Noua lună” (2008), „Fac ce-mi spune inima” (2012), „Inimă de piatră” (2013), „40+plus” (2014).

 

Lasă un răspuns