Hoandră, către Iulian Bulai: „USR l-a trimis în emisiune pe Harry Potter. Nu dau doi bani pe ce zice USR!”


Deputatul USR-ist Iulian Bulai a fost ținta predilectă a moderatorului Octavian Hoandră, în cadrul emisunii ROMÂNIA 2019 de la Realitatea TV, realizată duminică la Piatra Neamț, de către Cozmin Gușă.

Încă de la începutul emisiunii, Hoandră l-a etichetat pe  Bulai drept „un Harry Potter”, făcând aluzie la figura și look-ul deputatului USR.

Apoi, același Hoandră a dat lui Bulai și replica „nu dau doi bani pe vorbele tale” pentru ca apoi să se replieze, să spunîă că de fapt se referă la mesajele partidului și la USR în ansamblu și să-și ceară chiar și scuze pentru derapajul respectiv.

„N-am nimic personal cu dumneavoastră, dar este vorba de partidul pe care îl reprezentați și pe care nu dau doi bani! Este un partid de securiști, poate unii dintre dumneavoastră sunteți corecți. (…) Cioloș zicea că toți am fost securiști… uite că nu am fost chiar toți! (…) Ați zis că USR reprezintă niște băieți ai căror părinți au plecat. Și pe vremea mea plecau, dar nu plecau cu pașaportul în buzunar. Plecau din motive de libertate a spiritului. Erau și oameni care părăseau țara ca să mănânce mai bine. Trimiteau poze în România având cârnați de gât în timp ce noi, aici, făceam foamea. Noi nu le spuneam Diaspora, ci refugiați economic. Dumneavoastră faceți parte din copiii ai căror părinți au vrut să trăiască mai bine ca în România și au plecat. Nu faceți din asta o scuză pentru că se vede. Nu mai aveți Dumnezeu!”, au fost c\teva din șarjele lui Hoandră.

„Eu am terminat Seminarul Teologic! Cum puteți să ziceți asta? Sunt creștin practicant! Am fost dimineață la biserică”, i-a răspuns politicianul de la USR.

D.V.

Lasă un răspuns