Hei! Tocmai se lucrează la Căsuța lui Moș Crăciun de la Piatra Neamț!

Căsuța la care tocmai lucrează de zor meșterii este a lui Moș Crăciun. E amplasată ca și în anii anteriori la câțiva pași de Turnul lui Ștefan și va gîzdui pe toată perioada Târgului de Crăciun (7 noiembrie – 7 ianuarie) diverse ateliere dedicate celor mici. Cu siguranță că și Moșul va trece în unele zile pe acolo, să vadă cât de frumos lucrează copiii sau să se mai încălzească și el… Că nu-i e ușor nici Moșului să strabată așa distanțe pe o vreme care nu e mereu prietenoasă.

Respectiva căsuță este singura care nu are formă paralelipipedică cu toate celelalte de la Târgul de Crăciun, fiind un hexagon la bază.

În anii anteriori, în căsuța respectivă aveau loc diverse activități creative și recreative, cu tematică de sărbători și întâlniri ale Moșului cu copilașii.

Marea majoritate a căsuțelor care conturează Târgul de Crăciun la Neamț sunt dedicate activităților comerciale fiind puse la dispoziția comercianților contra unei chirii. Un regim aparte au cea a Moșului și cele dedicate echipei de sunet și artiștilor.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Hei! Tocmai se lucrează la Căsuța lui Moș Crăciun de la Piatra Neamț!

  1. Incepe luna magica .Pe aceasta cale virtuala vreau sa urez redactiei Vestea, tuturor nemtenilor, tuturor urmaritorilor dvs, un sincer la multi ani fericiti, pace in case si in inimi, dragoste si fericiri personale nenumarate .
    Faceti mintenas boconcii, apare mos Nicolae in noaptea aceasta !

Lasă un răspuns