Harpa, în pas de defilare spre al 3-lea mandat! Și-a depus candidatura într-o zi specială pentru familia lui

În pas de defilare – așa pare din imaginea de mai sus că au mers spre BEC Daniel Harpa și colegii săi din lista PSD Tg Neamț pentru Consiliul Local.

Candidatura lui Harpa a fost depusă duminică, 16 august, fix în ziua în care el și soția sa au împlinit 23 de ani de căsnicie.

„Am depus candidatura echipei Partidului Social Democrat pentru funcțiile de primar și consilieri locali. Vreau să-i mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu pentru că ne-a stat alături mereu! Mulțumesc familiei pentru susținerea morală, dumneavoastră cetățenii orașului pe care îl reprezentăm datorită vouă, prietenului meu Ionel Arsene, care s-a luptat pentru Târgu Neamț poate mai mult decât mine, consilierilor locali care mi-au fost alături în cele două mandate și susțin în continuare această echipă și oamenilor noi și frumoși care ni s-au alăturat!
Mergem înainte! Doamne ajută!”, a declarat Daniel Harpa într-un mesaj care poate fi o veritabilă probă despre spirit de echipă și generozitate.

După două mandate în care a scos orașul din datorii iar tîrg-nemțenii au văzut cum investițiile în drumuri și rețele de utilități trec de la speranță la realitate, Harpa este ceea ce se poate numit „un primar în funcție greu de învins”.
Lider al organizației PSD Tg Neamț dar și președinte executiv al PSD Neamț, Harpa a pus mereu însă administrația pe primul plan și a știut să întrețină, diplomatic, relații cordiale cu toate taberele politice (exemplu, celebrele fotografii cu lideri liberali în preajma alegerilor prezidențiale).

Din această perspectivă, pentru cei care analizează în avans scorurile de la alegerile locale, necunoscuta nu este dacă Harpa va cîștiga iar Primăria ci scorul pe care îl va obține.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns