Harpa a semnat azi contract de finanțare pentru 80 de locuințe sociale. Aproape 20 de milioane de lei, valoarea totală a investiției!

Primarul Daniel Harpa anunță o nouă investiție majoră în Târgu Neamț – construirea a 80 de locuințe sociale – în care cea mai mare parte a banilor este asigurată de o finanțare nerambursabilă asigurată de Ministerul Dezvoltării.

„Astăzi, am semnat, alături de ministrul și vice-premierul Vasile Daniel Suciu, contractul de finanțare pentru construirea a 80 de locuințe sociale în cartierul Blebea din orașul nostru. Valoarea totală a investiţiei este de 19.736.753 lei. 
Astfel de proiecte sunt destul de greu de realizat, mă refer la partea scrisă a lor, fiind și investiții destul de mari. Mă bucur că am reușit să finalizăm cu bine această etapă, fiind vorba de un proiect la care lucrăm de peste un an.
Țin să mulțumesc Guvernului și președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, pentru sprijinul oferit în accesarea acestor fonduri guvernamentale”, declară primarul Daniel Harpa.

D.V.

 

Lasă un răspuns