Harbuz: Votez Iohannis!

Liderul Pro România Neamţ (care anterior transmisese un mesaj cu recomandarea pentru susţinătorii partidului de „vot după conştiinţa fiecăruia”) a devoalat astăzi că votul său personal va merge spre dreapta, spre candidatul Klaus Iohannis.

Prezent la emisiunea „Cafeaua de dimineaţă”, Harbuz nu a nominalizat candidatul pe care îl va vota ci a spus de vreo două ori că de data asta „voi vota răul cel mai mic”. Însă şi înainte de acest anunţ şi ulterior, Harbuz a şarjat-o cu critici pe Viorica Dăncilă, deci mesajul metaforic dar clar este că el va vota duminică nu cu candidatul PSD ci cu cel al PNL.

Mesajul lui Harbuz era cumva previzibil în condiţiile în care el a părăsit PSD în vremea în care acesta era condus de Liviu Dragnea, cel care a preferat-o pe Dăncilă şi ca premier şi, ulterior, ca preşedinte executiv. Şi cum pentru mulţi Viorica Dăncilă este un produs „garantat de Dragnea”, unele din voturile pe care aceasta le va pierde au în spate această explicaţie.

 

D.V.

One thought on “Harbuz: Votez Iohannis!

  1. Doctore, , organizatia din Piatra Neamt, a cam muncit pt. tine, de voie de nevoie, da, a muncit.
    Sunt cozi de topor in PSD si la Neamt, da, esti dator asa ca, un om de caracter ar omora paduchii, nu ar distruge cojocul….

Lasă un răspuns