Harbuz şi-a depus candidatura. Listele PSD – validate pentru CL Piatra Neamţ şi pentru CJ Neamţ.

h1
Liviu Harbuz şi-a depus candidatura la primăria municipiului Piatra Neamt  astăzi, în jurul orelor 15:00, la Biroul Electoral Municipal (BEM). Simultan s-a mai desfăşurat  depunerea listei PSD cu candidaţii la Consiliul Local Piatra Neamţ dar şi depunerea listelor de candidaţi pentru Consiliul Judeţean .

Alături de Liviu Harbuz s-a aflat şi Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, care a confirmat intrarea în cursa pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ dar şi alţi lideri şi candidaţi ai PSD.

“Am avut emoţii apropos de proceduri şi de hârtii pentru că în astfel de momente ne grăbim şi mai greşim cate o hârtie. Se pare că dosarul este conform şi asta atestă candidatura mea. De astăzi sunt candidat oficial, înscris pe lista electorală de la primăria Piatra-Neamţ şi voi fi primarul oraşului Piatra-Neamţ cu bunăvoinţa şi cu votul cetăţenilor din Piatra-Neamţ. Şi eu şi colegii PSD de pe lista de la Consiliul Local vom demonstra că administrarea unui oraş se face cu o viziune de perspectivă dar bine fixată în realităţile şi problemele oraşului. Piatra Neamţ are nevoie urgentă de dezvoltare, de locuri de muncă, de apariţia unor firme care să dea oamenilor de muncă dar şi să dezvolte economia acestor locuri. Eu şi colegii din PSD avem soluţii la aceste probleme, vrem să redăm oraşului strălucirea de altădată şi oamenilor încrederea într-un trai decent şi convingerea că împreună putem realiza lucruri frumoase”, a precizat Liviu Harbuz.

”Am depus astăzi candidaturile pentru Consiliul Judeţean Neamţ şi pentru Primăria municipiului Piatra-Neamţ Oraşului Tîrgu-Neamţ şi a municipiului Roman. Vreau să vă spun că privesc cu mare încredere aceste alegeri. Alegerile locale sunt extrem de importante pentru noi, cei din PSD şi am convingerea că vom câştiga aceste alegeri detaşat şi că vom câştiga şi preşedenţia Consiliului Judeţean Neamţ şi primarul oraşului Piatra Neamţ, Tîrgu Neamţ, Roman, Bicaz şi în majoritatea comunelor din Neamţ. Avem nevoie de o campanie curată şi de aceea fac un apel competitorilor noştri să avem o campanie curată aşa cum aşteaptă cetăţenii judeţului Neamţ. O campanie bazată pe proiectele pentru comunităţile locale, o campanie în care să nu aducem acuzaţii nefondate unii altora pentru că oamenii vor să vadă decenţă. Noi cei din PSD Neamţ ne-am propus să avem o conduită corectă, să arătam decenţă în această campanie şi desigur, sperăm ca pe 6 iunie să fim cei ce câştigăm aceste alegeri. Defapt eu sunt convins că PSD Neamţ va câştiga detaşat aceste alegeri in judeţul Neamţ”, a declarat Ionel Arsene, cel anunţat de PSD drept opţiunea social-democraţilor pentru funcţia de preşedinte CJ Neamţ.

George Teodorescu

cop harbuz

 

One thought on “Harbuz şi-a depus candidatura. Listele PSD – validate pentru CL Piatra Neamţ şi pentru CJ Neamţ.

Lasă un răspuns