Harbuz recunoaşte: S-A ÎNTORS LA PRIMA DRAGOSTE! Video

Liviu Harbuz s-a întors la prima dragoste. O recunoaşte şi el chiar într-un clip postat pe facebook în care anunţa prima emisiune din noua seria „Prieteni fără cuvinte” la Radio Europa FM:

………………..

În noul format, moderatorul şi realizatorul Harbuz are şi un invitat permanent, Gabriel Cocu, unul din cei mai renumiţi dresori de câini din România.

Liviu Harbuz a avut emisiunea respectivă, cu acelaşi nume, ani de zile la postul de radio respectiv. În ultimii ani s-a dedicat însă mai mult activităţii politice, îndeplinind diverse funcţii (secretar de stat în Ministerul Agriculturii, consilier al Premierului Victor Ponta, deputat de Neamţ). A candidat în 2016 la funcţia de primar de Piatra Neamţ, alegerile fiind însă câştigate de actualul primar Dragoş Chitic.

Din toamna lui 2016, Harbuz s-a retras din politică, anunţând că se va dedica în special profesiei de bază, cea de medic veterinar. În ultimii ani, amicii săi l-au auzit spunând deseori că-i lipseşte adrenalina şi satisfacţia de moderator de emisiune. Iată însă că a făcut pasul reîntoarcerii la „prima dragoste”.

D.V.

2 thoughts on “Harbuz recunoaşte: S-A ÎNTORS LA PRIMA DRAGOSTE! Video

  1. MARE CARACTER SI ACEST HARBUZ CARE ISI BAGA SI SCOTEA….IN CAMPANIA ELECTORALA,, ARATAND DEFAPT CE CARACTER ESTE!

Lasă un răspuns