Harbuz pleacă din funcția de șef PRO România Neamț! Cătălin Chiței preia funcția

Liviu Harbuz nu mai este, incepand de astazi, coordonator al organizatiei PRO Romania Neamt. Functia respectiva va fi ocupata de Catalin Chitei, fostul administrator public al judetului Neamt.

„Este un moment in care consider ca. acum, prioritatile mele si implicarea in serviciul comunitatii trebuie sa aiba o forma non-politica. Astfel, putem vorbi si de un moment in care dam credit celor mai tineri.”, a declarat Liviu Harbuz pentru Vestea.net.

Update:

Mesajul tranmis mai devreme de Liviu Harbuz celor din Pro România

Pentru toți colegii și prietenii mei din PRO România: voi, care formați o echipă foarte puternică, închegată, la care am contribuit noi toți, împreună, vreau să știți că azi am decis să mă suspend din poziția de coordonator al PRO România Neamț și să aleg activismul din societatea civilă de care România are astăzi nevoie mai mult ca oricând, să informez, să ajut, fără cea mai mică urmă de părtinire politică. Faptul că lucrez în presă (Europa FM și Jurnal FM) mă obligă să nu fiu atins de niciun subiectivism politic, să pot face dezbateri și analize corecte, raționale și fără echivoc. Cred că eu pot fi mai util, în această perioadă, prin mijloacele de informare media. În PRO România există oameni cu foarte multe calități, tineri, dispuși să promoveze un activism politic mai alert și mai aplicat. Un astfel de profil este domnul Cătălin Chiței, pe care i l’am propus domnului Victor Ponta pentru funcția de coordonator PRO România Neamț. Astăzi simt că e mai important să îmi folosesc instruirea, educația și pregătirea în această luptă absurdă cu un ucigaș nevăzut. În 31 de ani de profesie medicală am învățat că nu există lucru mai de preț ca viața. Sper ca toți cei care credeți în mine să înțelegeți decizia mea și să respectați, mai departe, principiile în care credeți. Doamne ajută!

Liviu Harbuz

Mesajul transmis mai devreme de Cătălin Chiţei celor din Pro România

Liviu, cred ca vorbesc în numele tuturor atunci când îți mulțumesc pentru implicare și munca investită până acum în proiectul Pro România. Am credință că vei rămâne alături de noi și ne vei critica constructiv atunci când, în al tinereții avânt, nu vom avea luciditatea necesară în acțiuni. Dragi colegi, voi avea ocazia și plăcerea să discut cu fiecare dintre voi. Astfel încât să ne cunoaștem și să construim împreună o alternativă serioasă la oferta politică prezentă, care în aceste momente de criză își arată limitele administrative. #totulvafibine

Mulțumesc,
Cătălin Chiței

V:N

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns