Harbuz: „Panaite a părăsit partidul pe motive de faliment financiar si moral!” Noul șef Pro România Piatra Neamț, Radu Berejan!

Fără a dori să intre prea mult în detalii, Liviu Harbuz a confirmat faptul că drumurile Pro România și ale lui Vasile Panaite (coordonator Pro România Piatra Neamț, anunțat drept candidat la Piatra Neamț pentru funcția de primar la alegerile locale)

Vasile Panaite a părăsit partidul pe motive de faliment financiar si moral”, a explicat extrem de sumar Harbuz, în conferința de presă susținută azi la sediul Pro România Neamț alături de Iurie Leancă.

Noul coordonator al organizației locale Piatra Neamț este Radu Berejan (cel care a și condus organizația județeană între Vlad Marcoci și Liviu Harbuz).

Harbuz a mai precizat că la organizația locală pietrenă Pro România va urma o infuzie de membri noi, în general oameni de afaceri, cu vârste de 35-45 de ani.

Panaite a preluat conducerea Pro România Piatra Neamț la finele anului trecut, exact când și Liviu Harbuz a fost „uns” șef la organizația județeană.
Sâmbătă seara, Panaite a postat pe net un mesaj din care rezulta că se desparte de partidul condus de Victor Ponta.

D.V.

2 thoughts on “Harbuz: „Panaite a părăsit partidul pe motive de faliment financiar si moral!” Noul șef Pro România Piatra Neamț, Radu Berejan!

 1. Unde mai pui ca urmeaza sa i se trimita in judecata si niste dosare pentru smecherii mai vechi. Asa ca, omul politic Panaite e terminat, nu mai exista.

 2. La cit a furat Panaite are bani pentru 10 generatii.

  Sta cu Jaguar/Range Rover in fata blocului,cladiri cumparate peste tot in oras si inchiriate,centru de ”fitness”,apartament ultracentral in blocul hotilor,unde se putea?,etc.

  S-a retras pentru ca era penibil de cunoscut ca fiind unul din acolitii lui Pinalti/Chitic care au furat de au rupt acest oras.

  Numai incompetentii patologici cu salarii si pensii speciale de la DNA/PARCHET/ANI/IPJ au reusit performanta de a nu”reusi” sa-l condamne.Toate aceste institutii corupte trebuie desfiintate.

  Urmele acestor furaciuni se regasesc peste tot incepind cu spitalul Judetean,lucrarile de super proasta calitate din fata Primariei si terminind cu distrugerea dealului Cozla.

  Nici dracu nu l-ar fi votat.

  Asta e motivul si nu minciunile lui Harbuz si a partidului lui de faliti moral.

Lasă un răspuns