Harbuz nuanțează subiectul candidaturii la Primărie! Nici nu confirmă, nici nu infirmă…

Prima întrebare primită de Liviu Harbuz în conferința de presă de azi a plecat de la știrea din Vestea de acum câteva zile legată de viitoarea sa candidatură la Primăria Piatra Neamț. Întrebarea a fost adresată nu de Vestea ci de un coleg de la altă publicație iar Harbuz – referindu-se la știrea dată „pe surse” a folosit cuvântul „zvon”, a dat un răspuns plin de nuanțe cu referiri organizatorice și statutare și a sfârșit prin a nu confirma dar nici infirma informația.

”Nu am luat această decizie, a fost un zvon. Deciziile le vom lua atunci când vom primi statutul de la București și vom face alegeri pe fiecare organizație. Atunci, prin vot și o analiză, vom stabili candidații pentru primării, inclusiv pentru Primăria Piatra-Neamț. Nu pot să spun că îmi doresc o candidatură. Îmi doresc ca PRO România să fie puternic la Neamț pentru a candida cu mari șanse pentru toate primăriile din județul Neamț, inclusiv în orașul Piatra-Neamț”, a declarat Liviu Harbuz care actualmente este coordonatorul PRO România Neamț.

La Neamț, PRO România a scos 7,51 la sută la alegerile de duminică, adică cu aproape un procent peste media națională a partidului condus de Victor Ponta, detaliu foarte important pentru poziționarea internă a organizației nemțene.

Declarația de mai sus a fost făcută de Harbuz în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de liderii și coordonatorii filialelor locale cu cele mai bune rezultate obținute la Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns