Harbuz nuanțează subiectul candidaturii la Primărie! Nici nu confirmă, nici nu infirmă…

Prima întrebare primită de Liviu Harbuz în conferința de presă de azi a plecat de la știrea din Vestea de acum câteva zile legată de viitoarea sa candidatură la Primăria Piatra Neamț. Întrebarea a fost adresată nu de Vestea ci de un coleg de la altă publicație iar Harbuz – referindu-se la știrea dată „pe surse” a folosit cuvântul „zvon”, a dat un răspuns plin de nuanțe cu referiri organizatorice și statutare și a sfârșit prin a nu confirma dar nici infirma informația.

”Nu am luat această decizie, a fost un zvon. Deciziile le vom lua atunci când vom primi statutul de la București și vom face alegeri pe fiecare organizație. Atunci, prin vot și o analiză, vom stabili candidații pentru primării, inclusiv pentru Primăria Piatra-Neamț. Nu pot să spun că îmi doresc o candidatură. Îmi doresc ca PRO România să fie puternic la Neamț pentru a candida cu mari șanse pentru toate primăriile din județul Neamț, inclusiv în orașul Piatra-Neamț”, a declarat Liviu Harbuz care actualmente este coordonatorul PRO România Neamț.

La Neamț, PRO România a scos 7,51 la sută la alegerile de duminică, adică cu aproape un procent peste media națională a partidului condus de Victor Ponta, detaliu foarte important pentru poziționarea internă a organizației nemțene.

Declarația de mai sus a fost făcută de Harbuz în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de liderii și coordonatorii filialelor locale cu cele mai bune rezultate obținute la Neamț.

D.V.

Lasă un răspuns