Harbuz nu mai candidează și părăsește PMP!

harbuz3
Deputatul Liviu Harbuz nu va mai candida la alegerile parlamentare din decembrie 2016 și, în câteva zile, va depune la secretariatul Camerei Deputaților înștiințarea că pe acest capăt de mandat va activa ca independent, ceea ce înseamnă că pune punct drumului comun cu PMP.
Anunțul renunțării la candidatura pentru un nou mandat a fost făcut, în exclusivitate pentru Vestea, de chiar deputatul Liviu Harbuz. Acesta a mai adăugat că nu se pune, cel puțin pentru moment, problema înscrierii într-un alt partid și că „din postura de cetățean voi sprijini la aceste alegeri pe acei candidați care îmi vor crea convingerea că vor reprezenta cu eficiență, în Parlament, interesele nemțenilor”.
Până în urmă cu câteva zile, Liviu Harbuz avea asigurat locul I pe lista PMP pentru Camera Deputaților, după cum au relevat surse neoficiale.
Am luat o decizie importantă pentru mine, aceea de a fi deputat independent, o decizie care îmi asigură bucuria de a fi un cetățean absolut liber. Județul Neamț are nevoie, atât în interiorul politicii, cât și în afara ei, de cetățeni liberi, care să spună ce gândesc și să gândească ce spun”, a mai declarat Liviu Harbuz.

D.V.

11 thoughts on “Harbuz nu mai candidează și părăsește PMP!

 1. Acesta da cataclism. De ce ne supuneti unor astfel de suplicii? S-a hotarat sa se pise pe el de pmp( lipsa majusculelor e intentionata ).
  Personajul acesta pare a avea un destin tragic.
  Te-au lucrat ca la Nufarul.
  Din postura de cetatean, mi place asta, pana acum ce a fost, martian, superman, arian ?
  Cat e de usor sa te faci de kko!

 2. pai, cu pacalicii astia de la pmp… o fi mancat Dulama prea multe fursecuri singur.

 3. Mai poate incerca la PNL .Domnul Harbuz si doamna Simionica pot obtine doua locuri eligibile ,alaturi de domnul Dragusanu .

 4. Din pacate destinul tragic il avem noi, pietrenii. Ramanem cu aceeasi gasca de baieti destepti, care au pus mana pe tot judetul asta si nu se mai satura. Ne meritam soarta, pentru ca oamenii muncitori si de buna credinta nu mai au puterea si energia sa se lupte cu tupeul propagandistilor.

 5. pentru neruda si alti postaci nenorociti…nu v-ati saturati sa pupati in cwr tot felul de imbuibati care scapa printre degete doi trei lei din banii pe care ii fura? aceleasi dezinformari de cct din primavara. nu mai baliti bah la doua fursecuri ca ne ducem naibii cu tantalai chitici si sosetari cu fruntea in damburi.

 6. Or fi niste imputiciuni in spatele acestei povesti de renunta la candidatura… Omul are o experienta care il recomanda si era unul dintre cei mai valorosi candidati din judet. A demonstrat prin campania pe care a avut-o la locale.

 7. Acum ca a plecat harbuz, arsene si dulama se pot pupa pe gura linistiti de-acu nainte si robert iosub sa le cante in struna melodii de amor. Cred ca cea mai mare greseala a alui a fost ca a cerut control la firmele primariei si cjului. A deranjat barbosii judetului

 8. In sfarsit, o decizie inteleapta a d-lui Harbuz!Nu ii statea deloc bine in compania „selecta” de la PMP…

Lasă un răspuns