Harbuz, neîndurător: „Pro România, niciodată alianță cu PSD Arsene!”

Niciodată Pro România Neamț nu va face alianță (pre)electorală cu PSD Neamț – asta a spus, chiar de vreo 2-3 ori, în conferința de presă de azi, Liviu Harbuz, liderul echipei nemțene a partidului lui Ponta.
Ba, ca să fie lucrurile și mai clare, Harbuz a mai intervenit încă o dată cu acest mesaj, formulat mai preciz: „Niciodată, dar niciodată, Pro România Neamț cu va face niciun fel de alianță electorală cu PSD Arsene”.

Replica lui Harbuz este cu atât mai tranșantă/dureroasă pentru Arsene cu cât chiar astăzi, presa centrală a dat informația cum că acesta ar fi cerut în ședința CEX PSD o aliere a PSD cu Pro România. O astfel de știre puteti citi AICI – Baronul de Neamț, Ionel Arsene, vrea alianță pentru locale cu Pro România”.

Puse față în față, cele două atitudini arată că Arsene ar fi mare amator de o alianță care să-i faciliteze drumul spre un nou mandat în timp ce Harbuz îi oferă un refuz total. Mai mult, chiar azi, în aceeași conferință de presă, Pro România Neamț a anunțat candidatul acestei formațiuni politice pentru funcția de președinte CJ Neamț (ocupată acum de Arsene), pe senatoarea Emilia Arcan, fostă până acum câteva zile marcant membru PSD Neamț, mutare care complică și mai mult șansele reale ale lui Arsene, fiind și mai evident că Pro România vizează, aplicat, atragerea a cât mai multe voturi din partea electoratului fidel PSD.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns