Harbuz, din nou liderul Pro România Neamț! Numirea a ajuns la Neamț cu 2 zile înainte de demisia lui Arcan din PSD!

Verticalizare de mesaj la Pro România Neamț: noul lider al echipei nemțene („coordonator”, în limbajul tehnic al partidului) este Liviu Harbuz. În urmă cu câteva luni, Harbuz se suspendase și din funcție și din partid, locul lui fiind luat de Cătălin Chiței.
Pe 6 iunie, un document intern al Pro România, semnat chiar de Victor Ponta anula suspendarea respectivă, ceea ce practic înseamnă reinstalarea lui Harbuz în funcția supremă din Neamț pe linie de partid.
Documentul a ajuns la Neamț cam miercuri.

Coincidență, la doar două zile, senatorul Emilia Arcan își anunța demisia din PSD Neamț, fără a anunța o nouă destinație politică dar deja mulți dintre observatorii politicii nemțene o dau ca fiind foarte curând, oficial, în Pro România. Mai mult, într-o declarație dată pentru TVM Neamț, același Liviu Harbuz declara chiar vineri că și-o dorește pe Emilia Arcan în echipa Pro România Neamț.
Rămâne de văzut dacă un asemenea pas se va dovedi o simplă formalizare, dar cert este că un binom Harbuz-Arcan (candidați pentru Primăria Piatra Neamț, respectiv pentru funcția de președinte CJ Neamț) se anunță drept un proiect politic care nu poate fi neglijat de nicio tabără.

Iar re-numirea lui Harbuz ca șef Pro România Neamț este un pas care nu mai lasă loc de dubii nu doar pentru candidatura lui la Primărie ci pentru asumarea totală a unei campanii tip „totul sau nimic”.

D.V

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns