Harbuz: „Dezbaterea a fost înlocuită de cel mai kitschos marketing politic. Am decis să aleg UN OM!”

O campanie electorală în care unii candidaţi au fugit de dezbatere reală şi s-au rezumat la un marketing politic de prost gust – aceasta este sinteza analizei lui Liviu Harbuz (Pro România Neamţ) care trage concluzia votului necesar pentru UN OM (sloganul lui Mircea Diaconu.

„În această campanie, războiul între politicieni și politicianiști a generat atâtea controverse, asumate sau nu ideologic, încât m-am simțit captiv într-o zonă în care dezbaterea a fost înlocuită de cel mai kitschos marketing politic. S-au bătut primele două funcții executive în stat cu intelectuali elitiști și antreprenori din zona proiectelor europene, asumând hălci mai mari sau mai mici din poporul român”, spune Liviu Harbuz.

Liderul Pro România Neamţ explică şi de ce alegerea lui nu e doar politică atunci când va pune ştampila pe Mircea Diaconu: „Dar, undeva la mare distanță morală față de ceilalți, am găsit UN OM cu un profil care se poate identifica cu ușurință, emoțional și rațional, cu fiecare cetățean al acestei țări. Solidaritatea este caracteristica lui principală.

Eu, în această competițe confuză, am decis să aleg UN OM!”

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns