Harbuz: „Demisionez!”. „Organizația Pro România Neamț a fost pusă pe tavă lui Arsene”

Liviu Harbuz și-a anunțat decizia de a demisiona din funcția de președinte al Pro România Neamț („coordonator”, conform documentelor interne), după ședința de astăzi de la CJ, acuzând că organizația nemțeană a fost pusă pe tavă lui Ionel Arsene care, astfel, a devenit liderul informal.

<<Dragi colegi,
Vă anunț că astăzi am decis să demisionez din poziția de coordonator al PRO România Neamț.
Nu pot fi părtaș la oferirea pe tavă a organizației PRO România Neamț lui Ionel Arsene care, de azi, a devenit liderul informal al PRO România Neamț.
Le mulțumesc celor cu care am colaborat în ultimii doi ani, construind un partid de la zero, cu obiective nobile, care au rămas doar la stadiul de obiective.
Vă urez mult succes și sănătate!>>, spune Liviu Harbuz în mesajul care a fost postat mai devreme pe cteva grupuri interne de lucru, ale Pro România, de la Neamț și de la nivel național.

Harbuz a confirmat pentru Vestea.net că mesajul îi aparține și a adăugat că rămâne fidel principiilor anunțate încă din campanie („nicio alianță cu PSD-Arsene”).

Reamintim că la ședința de azi, Pro România a avut doi candidați pentru funcțiile de vicepreședinte CJ, unul propus de alianța din jurul liberalilor (Cătălin Chiței) și o a doua variantă (Mădălina Ciubotaru) propusă chiar de Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. Azi, la CJ, bătălia a fost câștigată de PSD, adică de tabăra neagreată de Harbuz, de aici și reacția lui și aluzia la Mădălina Ciubotaru care a predat Pro România lui Arsene.

D.V.

One thought on “Harbuz: „Demisionez!”. „Organizația Pro România Neamț a fost pusă pe tavă lui Arsene”

 1. Nici o paguba.
  Dupa parerea pe care a emis-o vizavi de proiectele viitoare pe fonduri UE care se doresc implementate in acest oras acest personaj s-a descalificat singur.Orasul nu are nici un viitor fara aceste proiecte chiar daca pe unii prosti retrograzi ii deranjeaza ca nu mai au unde parca pe strazi masinile sau ca se va circula mai usor cu autobuzele,sau ca vom avea mai mult spatiu verde sau ca vom putea circula pe piste de biciclete sau ca vom respira un aer mai curat.
  Asta e viitorul prostilor care sunteti prosti.Fara masini prostilor si cocalarilor.
  Prostilor care sunteti voi,strazile sunt folosite pentru ca masinile sa circule nu drept parcari.Nu ar fi trebuit sa fie/existe NICIODATA.
  A ajuns un NIMIC HARBUZ.
  Este pe aceeași linie cu PSD si articolele ”finantate” de PSD in ziarul lui Iosub.
  Nu inteleg teatrul ieftin cu ”ruptura”de Arsene.
  E penibil omu.

Lasă un răspuns