Harbuz: „Dacă PRO România face alianță cu PSD, eu plec din partid!”

Liviu Harbuz, coordonatorul PRO România Neamț se declară ferm împotriva oricărei forme de alianță dintre partidul său și PSD-ul al cărui membru și deputat a fost.

„Dacă PRO România face alianță cu PSD, eu plec din partid!”, a declarat Harbuz în urmă cu 2 ore, in conferința de presă susținută la sediul organizației nemțene în care a avut alături de el liderii organizațiilor locale „premiante” prin rezultatele bune obținute la alegerile europarlamentare.

Harbuz a punctat dând de înțeles că referirea temporală se referă la acest moment nu la ce va urma după alegerile generale de anul viitor că nu se pune problema niciunei alianțe nici cu PSD nici cu PNl sau USR-Plus, mesajele liderului județean nemțean fiind în linia celor pe care, de aseară, le tot transmite și Victor Ponta.

Tot Harbuz a mai declarat că este adeptul Puterii câștigate prin vot democratic și a adăugat că dacă Opoziția va depune moțiune de cenzură Pro România va dprijini acest demers.

liderul PRO România Neamț a ținut să sublinieze că, de asemenea, este exclusă price alianță cu PSD Neamț și cu liderul organizației nemțene a social-democraților, Ionel Arsene.

D.V.

3 thoughts on “Harbuz: „Dacă PRO România face alianță cu PSD, eu plec din partid!”

Lasă un răspuns