Harabagiu rămâne fidel lui Dragnea şi trimite bomba spre Rareş Bogdan: „Realitatea TV – bani negri, linşaj la comandă, întrebări aranjate!”

George Harabagiu („omul lui Dragnea” care a decontat singur Scandalul huiduielilor mutate de la Firea la Halep) iese la rampă cu un prim contra-atac în care îşi reafirmă loialitatea faţă de şeful PSD şi aruncă în spaţiul public acuzaţii foarte dure la adresa lui Victor Ponta dar mai ales la adresa lui Rareş Bogdan şi a postului Realitatea TV.

Harabagiu vorbeşte pe şleau despre emisiuni de la Realitatea TV realizate la comandă politică, pe bani plătiţi la negru, de linşaj mediatic împotriva unor adversari ai celor care făceau decontul: <<Mai grav este ca mai nou (N.R. – Victor Ponta) are ca aliat un scelerat autentic : RAREȘ BOGDAN ! Un alt specimen jalnic , care si- a permis intr- o televiziune ( cindva ) respectabila sa ma “ porcaiasca” in nu stiu cite ediții ale emisiunii sale de cacat , fara SA – MI SOLICITE VREUN PUNCT DE VEDERE ! Motiv pentru care ma voi adresa CNA ( deși nu stiu din ce bani o sa plătească amenda , falimentari fiind ) . S- au spus vrute si nevrute ! Ce a uitat sa spuna Rareș Bogdan “ slugoiul “ lui KWI si “ cioclul “ libertății de exprimare ? Citi bani “ la negru “ a incasat Realitatea Tv de la diverși clienți ( Pinalti – Gheorghe Ștefan de ex ) pentru a “ linșa “ la comanda ? Eu nu stiu din auzite, dle Bogdan ! Am fost acolo ! In studiourile Realitatea TV ! Cu tema clară , întrebări aranjate … tot tacâmul ! Pai , ori suntem golani , ori nu mai suntem ?!! Ai uitat ?! Atunci sa- ti aduc aminte .. zic!>>.

Şi, drept dovadă a acuzaţiilor de mai sus, cel care a fost până ieri şeful Structurii de comunicare PSD de pe net a ataşat un clip şi o poză care-l înfăţişează pe el la o emisiune de la Realitatea TV unde, pe fundal, este marcajul cu „Breaking News” (vezi clipul la finalul articolului).

De tirul lui Harabagiu nu scapă nici Victor Ponta: <<Nemaifiind implicat efectiv in departamentul de comunicare, acum am libertatea de riposta împotriva atacurilor mirsave la care sunt supus in mod repetat de 24 de ore încoace si la care nu am răspuns pina acum . Reacția schizoidă a lui Victor Ponta de a-mi face public numărul de telefon , ma face sa cred ca disperarea acestui “ guzgan prezidențiabil “ nu mai are limite ! Ce este curios este ca am fost sunat de persoane care fie isi ascundeau identitatea fie foloseau un limbaj specific sloganelor # REZIST ! Nu m- a sunat nici un “ fost coleg “ al lui Ponta. Nici de la partid si nici de la procuratura ! Ci înclin sa cred ca doar lingăii sorosisti ai aceleiași organizații care a pus la cale huiduielile de pe Arena Naționala, au executat “ ordinul “ ! Nu am vrut sa ating acest subiect delicat , dar dezvăluirile de astazi ale dlui Adrian Tutuianu , mi-au întărit aceasta convingere .
Nu voi accepta NICIODATA sa fiu folosit împotriva lui Liviu Dragnea si a PSD ! Ca sa fiu sincer FOTOGRAFIA CU PRICINA ESTE FOLOSITĂ ACUM FARA REZERVE DE VICTOR PONTA CA “ ARMA “ ÎMPOTRIVA dlui DRAGNEA ! Ca sa respectam proporțiile sancțiunii , ar fi NORMAL ( asa cum eu am fost DEMIS ) SA DEMISIONEZE SI PONTA ! Nu o sa o faca.. E prea las sa isi asume un gest de onoare ! De ce ? Pentru ca nu are ! Onoare !>>.

Primul pasaj din mesajul lui Harabagiu este dedicat reafirmării loialităţii faţă de Dragnea şi unei confirmări tardive (cu explicaţia de rigoare) a faptului că, într-adevăr, a ocupat funcţia de coordonator al gherilei digitale PSD. Tot în premieră, Harabagiu confirmă că respectiva „creaţie” a fost aprobată de el şi vorbeşte despre o eroare de virgulă: <<Recurs la … prostie ? Sincer nu am urmărit linșajul mediatic la care am fost supus in ultimele 24 de ore. N- ar fi avut nici un sens. “ Zarurile au fost aruncate “! Nu vreau sa ma justific . Pentru ca nici asta nu ar ajuta la nimic . Ceea ce insa nu voi tolera NICIODATA, este sa fiu folosit in jocuri politice infecte. Create in laboratoarele delațiunii . Pe scurt si la obiect, întreaga poveste se invirte in jurul colaj foto pe care l- am aprobat pentru a fi distribuit intr-o anumită rețea de comunicare . Nu am facut publica calitatea mea in respectiva structura ! Nu mi- a permis acordul de confidențialitate pe care l- am semnat . Nu am facut publica ( si nici nu o voi face vreodată ) sursa respectivei fotografii care a oripilat o tara . Si toate astea din cauza unor … virgule puse neinspirat ! Mi se pare cel putin ciudat, ca întregul scandal iscat in jurul acestei Intimplari nefericite , se intimpla la nici o zi distanță de la afimatiile dlui Bogdan Chiriac care isi fundamenta o teorie pe baza argumentelor deținute de domnia sa si care dezvolta aceiași concluzie. Calitatea mea de coordonator al rețelei de comunicare on line a PSD a fost făcută publica , in momentul DEMITERII mele de catre Presedintele PSD dl Liviu Dragnea . Consider ca fiind fireasca , tranșanta si extrem de bine motivata acesta decizie a domniei sale. Indiferent cine ar fi gresit in acest caz ( din echipa coordonata de mine ) INTREAGA RESPONSABILITATE IMI APARTINE ! Acest lucru este asumat de mine fara nici o rezerva ! Nu voi accepta insa niciodata ca o astfel de situație sa degenereze intr-un atac josnic la adresa lui Liviu Dragnea>>.

În încheierea acestui prim mesaj public de după episodul „Postaci PSD-Halep-Firea”, Harabagiu îşi cere scuze de la sportiva campioană.
Mai jos, integral, textul postat de acesta:

<<Recurs la … prostie ? Sincer nu am urmărit linșajul mediatic la care am fost supus in ultimele 24 de ore. N- ar fi avut nici un sens. “ Zarurile au fost aruncate “! Nu vreau sa ma justific . Pentru ca nici asta nu ar ajuta la nimic . Ceea ce insa nu voi tolera NICIODATA, este sa fiu folosit in jocuri politice infecte. Create in laboratoarele delațiunii . Pe scurt si la obiect, întreaga poveste se invirte in jurul colaj foto pe care l- am aprobat pentru a fi distribuit intr-o anumită rețea de comunicare . Nu am facut publica calitatea mea in respectiva structura ! Nu mi- a permis acordul de confidențialitate pe care l- am semnat . Nu am facut publica ( si nici nu o voi face vreodată ) sursa respectivei fotografii care a oripilat o tara . Si toate astea din cauza unor … virgule puse neinspirat ! Mi se pare cel putin ciudat, ca întregul scandal iscat in jurul acestei Intimplari nefericite , se intimpla la nici o zi distanță de la afimatiile dlui Bogdan Chiriac care isi fundamenta o teorie pe baza argumentelor deținute de domnia sa si care dezvolta aceiași concluzie. Calitatea mea de coordonator al rețelei de comunicare on line a PSD a fost făcută publica , in momentul DEMITERII mele de catre Presedintele PSD dl Liviu Dragnea . Consider ca fiind fireasca , tranșanta si extrem de bine motivata acesta decizie a domniei sale. Indiferent cine ar fi gresit in acest caz ( din echipa coordonata de mine ) INTREAGA RESPONSABILITATE IMI APARTINE ! Acest lucru este asumat de mine fara nici o rezerva ! Nu voi accepta insa niciodata ca o astfel de situație sa degenereze intr-un atac josnic la adresa lui Liviu Dragnea.

Nemaifiind implicat efectiv in departamentul de comunicare, acum am libertatea de riposta împotriva atacurilor mirsave la care sunt supus in mod repetat de 24 de ore încoace si la care nu am răspuns pina acum . Reacția schizoidă a lui Victor Ponta de a-mi face public numărul de telefon , ma face sa cred ca disperarea acestui “ guzgan prezidențiabil “ nu mai are limite ! Ce este curios este ca am fost sunat de persoane care fie isi ascundeau identitatea fie foloseau un limbaj specific sloganelor # REZIST ! Nu m- a sunat nici un “ fost coleg “ al lui Ponta. Nici de la partid si nici de la procuratura ! Ci înclin sa cred ca doar lingăii sorosisti ai aceleiași organizații care a pus la cale huiduielile de pe Arena Naționala, au executat “ ordinul “ ! Nu am vrut sa ating acest subiect delicat , dar dezvăluirile de astazi ale dlui Adrian Tutuianu , mi-au întărit aceasta convingere .

Nu voi accepta NICIODATA sa fiu folosit împotriva lui Liviu Dragnea si a PSD ! Ca sa fiu sincer FOTOGRAFIA CU PRICINA ESTE FOLOSITĂ ACUM FARA REZERVE DE VICTOR PONTA CA “ ARMA “ ÎMPOTRIVA dlui DRAGNEA ! Ca sa respectam proporțiile sancțiunii , ar fi NORMAL ( asa cum eu am fost DEMIS ) SA DEMISIONEZE SI PONTA ! Nu o sa o faca.. E prea las sa isi asume un gest de onoare ! De ce ? Pentru ca nu are ! Onoare !

Mai grav este ca mai nou are ca aliat un scelerat autentic : RAREȘ BOGDAN ! Un alt specimen jalnic , care si- a permis intr- o televiziune ( cindva ) respectabila sa ma “ porcaiasca” in nu stiu cite ediții ale emisiunii sale de cacat , fara SA – MI SOLICITE VREUN PUNCT DE VEDERE ! Motiv pentru care ma voi adresa CNA ( deși nu stiu din ce bani o sa plătească amenda , falimentari fiind ) . S- au spus vrute si nevrute ! Ce a uitat sa spuna Rareș Bogdan “ slugoiul “ lui KWI si “ cioclul “ libertății de exprimare ? Citi bani “ la negru “ a incasat Realitatea Tv de la diverși clienți ( Pinalti – Gheorghe Ștefan de ex ) pentru a “ linșa “ la comanda ? Eu nu stiu din auzite, dle Bogdan ! Am fost acolo ! In studiourile Realitatea TV ! Cu tema clară , întrebări aranjate … tot tacâmul ! Pai , ori suntem golani , ori nu mai suntem ?!! Ai uitat ?! Atunci sa- ti aduc aminte .. zic !

PS . Acest cont de FB nu este unul fake. Imi dai voie , Ponta sa scriu cu pseudonim ? Ca tu esti obișnuit cu nume de cod . Ne vedem la CNA ! Deontologilor ! In încheiere , mii de scuze Simonei Halep ! Sunt fan al pronosticurilor sportive . E drept, nu ma pricep la tenis . Performanța drei Halep este uluitoare ! Spre deosebire de “ delirul rațiunii “ promovat de Rareș Bogdan (la o televiziune unde lucrează si oameni normali ) Acum , liber la înjurături “ hastagistilor “ ! Băgați mare ( George Harabagiu )>>

………….

 

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Harabagiu rămâne fidel lui Dragnea şi trimite bomba spre Rareş Bogdan: „Realitatea TV – bani negri, linşaj la comandă, întrebări aranjate!”

  1. La drept vorbind,sa compari un puscarias si un criminal cu un mare ziarist si respectabil domn,in persoana lui Rares Bogdan,este o blasfemie.Este ca si cand ai vorbi de Firea versus Simona Halep.In locul tau,guzgane Rablagiu ,as tacea din gura.Dar tu,nu si nu…

  2. Omul asta devine din ce in ce mai penibil…ne-am saturat sa ne faca judetul de ras. Du-te naibii si te muta in Vaslui sau Teleorman,acolo mai gasesti specimene atat de idioate ca tine,bai Haraba inutila si fara rost. Un lingau mai mare ca tine nu am vazut in viata mea….imi provoci scarba si greata,secatura…..

Lasă un răspuns