HARABAGIU DECONSPIRAT DE PONTA! „Mizeria cu Halep postată de la sediul din K10 de un individ dubios adus de Dragnea!”

Scandal maxim cu privire la un mesaj manipulator postat şi distribuit de activiştii şi postacii PSD (prin care se susţinea că huiduielile care au vizat-o pe Gabriela Firea ar fi fost pentru… Simona Halep) şi tot netul românesc vorbeşte despre acest subiect mai ales după ce, în urmă cu câteva ore, Victor Ponta a indicat şi autorul: omul lui Liviu Dragnea adus de la Neamţ, ex-jurnalistul George Harabagiu.

Prin postarea respectivă, Ponta face o dublă deconspirare: indică şi potenţialul creator-sursă al mesajului manipulator dar şi lămureşte, mai ales pentru nemţeni, misterul dispariţiei lui Harabagiu din peisajul (media) local. Fostul realizator de la Tele M (până acum câteva luni) dispăruse subit din Neamţ. Unii mai vorbeau în şoaptă despre varianta ca acesta să lucreze într-o echipă de gherilă digitală de la Centrul PSD, dar Ponta a făcut marea dezvăluire: Harabagiu nu doar că lucrează pentru cei din sediul din Kiseleff dar ar fi chiar liderul echipei de postaci (sau unul dintre lideri).

Citeste si Prima reacţie a lui Harabagiu la dezvăluirea lui Ponta: „La K10? Minte cu neruşinare! Sunt în Piatra Neamţ de o săptămână!”

Ponta a ataşat mesajului text şi câteva fotografii:

Nu este un secret că George Harabagiu are pe facebook un cont cu pseudonim, Nelu Gardianul (asumat după un articol mai vechi din Vestea). Ultima postare a lui Harabagiu pe respectivul cont lua la ţintă „şobolanii”, cu nişte trimiteri mai mult decât evidente la Victor Ponta (fost premier, candidat la preşedinţie etc):

De la dezvăluirea lui Ponta, internetul geme de comentarii negative la adresa lui Harabagiu, Dragnea (şeful lui Harabagiu) şi Firea (beneficiarul mesajului cu huiduielile cu ţintă răstălmăcită). Este vorba de ceea ce se cheamă o adevărată furie a reacţiilor, jurnalişti, activişti din Opoziţie dar şi simpli suporteri postând la greu nu doar mesaje care nu pot fi reproduse ci şi informaţii sau linkuri spre articole mai vechi care fac referire la „scheleţii” lui Harabagiu.

Ca şi în alte cazuri (nu doar de la PSD ci şi de la alte partide sau personaje din tot spectrul politic), mutarea huiduielilor din contul Firea în contul Halep este încă un episod care demonstrează că imaginea şi comunicarea au efect de bumerang atunci când nu sunt respectate minime reguli de principialitate.

Citeste si Prima reacţie a lui Harabagiu la dezvăluirea lui Ponta: „La K10? Minte cu neruşinare! Sunt în Piatra Neamţ de o săptămână!”

Vom reveni.

Daniel VINCA

Nota Bene : Deşi acum a devenit el ţinta celui mai evident val de critici pe care l-a avut de suportat vreodata, Harabagiu nu a avut nicio reacţie publică la mai bine de 4 ore de la mesajul lui Victor Ponta.

2 thoughts on “HARABAGIU DECONSPIRAT DE PONTA! „Mizeria cu Halep postată de la sediul din K10 de un individ dubios adus de Dragnea!”

  1. Teoretic nu este imposibil cum sustine harabagiu.acest individ este in stare de orice.Nu il credeam pe dragnea sa fie atat de mic si sa apeleze la exjurnalistul in cauza.Iata oamenii de baza a lui arsenie:un tantalau ministru, o mimoza consiliera si un derbedeu la k10.Vinovat e si Ponta ca nu a scapat de asemenea indivizi cand era sef la psd.

  2. Cum credeti ,,dragi nemteni,, ca a ajuns Harabagiu la sediul central ?
    Pe baza de competenta desigur, cum a ajuns si Andrusca si alti parveniti….
    Vai mama noastra , cand ar fi normal sa fie vai mama lor !?

Lasă un răspuns