Harabagiu, contul de facebook suspendat! Ameninţări cu rackeţii ucraineni!

Contul de facebook Nelu Gardianul, folosit şi asumat de George Harabagiu, este nefuncţional. Ori a fost şters, ori suspendat. Suspendarea putea fi făcută fie de titular fie de facebook ca urmare a numărului mare de raportări.

De aseară, de când Victor Ponta l-a deconspirat pe Harabagiu ca fiind artizanul informaţiei manipulatorii răspândite de structuri PSD (cum că huiduielile pentru Gabriela Firea ar fi fost, de fapt, pentru Simona Halep), pe contul Nelu Gardianul au început să curgă sute de comentarii critice, înjurături şi chiar ameninţări.

Cititi si: HARABAGIU DECONSPIRAT DE PONTA! „Mizeria cu Halep postată de la sediul din K10 de un individ dubios adus de Dragnea!”
Prima reacţie a lui Harabagiu la dezvăluirea lui Ponta: „La K10? Minte cu neruşinare! Sunt în Piatra Neamţ de o săptămână!”

De azi din jurul prânzului, contul respectiv nu mai este vizibil pe facebook. A rămas în schimb, activă o pagină de facebook cu acelaşi nume. Unde, de vreo 3 ore au început să curgă alte mesaje dure, inclusiv ameninţări.

„Poate îi trimitem urători din Ucraina” (N.R – rackeţi) spune un comentator în timp ce altul îi promite că o să ardă pe rug…

Cititi si: HARABAGIU DECONSPIRAT DE PONTA! „Mizeria cu Halep postată de la sediul din K10 de un individ dubios adus de Dragnea!”
Prima reacţie a lui Harabagiu la dezvăluirea lui Ponta: „La K10? Minte cu neruşinare! Sunt în Piatra Neamţ de o săptămână!”

D.V.

2 thoughts on “Harabagiu, contul de facebook suspendat! Ameninţări cu rackeţii ucraineni!

  1. Aici s-a ajuns cu cretinismele, suntem mai rai decât mafia mexicana, deși suntem niște mucosi pe lângă ei. Divide et impera, acesta este deviza celor care în curând ne vor diviza în provincii, cu banii Sorosisti pentru a fi absorbiți de unguri, rusi și americani. În curând vom deveni Isaura Europei, ne vor lua tot, iar noi vom aplauda precum nord-coreenii sau ne vom bate între noi ca chiorii. Noi nu mai avem democrație pentru ca nu o mai înțelegem, la noi nu mai exista puterea majorității ci urletul disperat al celor frustrați. Ne meritam soarta

  2. oameni buni….Gigica asta e un imbecil notoriu in oras si judet..nu va mai enervati inutil. Atata poate,atata face,ce pretentii sa ai de la un ciudat cu IQ subunitar? Dupa Andrusca si Arsene am mai reusit sa exportam un „produs de calitate” de care sa afle toata tara…si sa ramana cu impresia ca la Neamt traiesc doar tampiti plini de ura si analfabeti incompetenti….vai de capul nostru…..

Lasă un răspuns