Halucinant: directorul Spitalului Județean Neamț spune că, de fapt, nu a vorbit cu Arafat!

Directorul Codruț Munteanu, directorul Spitalului Județean Neamț, nu a vorbit în mod direct cu Raed Arafat, șeful DSU, așa cum ieri apăruse în mai toată presa locală din Neamț și din țară, pentru transfrul pacientului ars în explozia din blocul din Mărăței – asta informează un comunicat remis de SJU Neamț și semnat chiar de directorul Munteanu.

Reamintim că invocarea discuției pe care ar fi avut-o „personal” cu Raed Arafat a apărut în presă prin prisma unei declarații date chiar de Munteanu.

Tânărul rănit grav în explozie nu are loc în spitalele din București. ”Descurcați-vă măcar 24 de ore”

În rest, din comunicatul SJU aflăm că la momentul rspectiv a fost constituită o echipă operativă la UPU, cu chirurgi, ATI-isti și medic de chirurgie plastică și că într-adevăr, de la București a venit răspunsul că tânărul Gabriel nu încape într/un spital specializat din capitală.

Mai jos, integral, comunicatul SJU Piatra Neamț care, printre rânduri, mai scapă câteva informații interesante. Dar evident că nu explică care au fost condiițile meteo dificile invocate de cei care nu au permis ridicarea de la sol a elicopterului cu care ar fi trebuit să fie transferat pacientul la Iași. Astfel că transferul realizat auto a început la 16.45 și s-a finalizat la ora 20.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns