Guvernul Orban, votat! Angajat din Prefectură: „Am deschis o şampanie! Aştept ca Rareş Bogdan să se ţină de cuvânt, Soroceanu să plece în 2 zile!”


Unii salariaţi din Prefectura Neamţ sunt foarte fericiţi de votul prin care tocmai a fost învestit Guvernul Orban şi aşteaptă să se concretizeze promisiunea numărului 2 din PNL, Rareş Bogdan, care anunţa că prefecţii vor fi schimbaţi în 48 de ore de la votul pentru noul Cabinet!

„Am deschis o şampanie! Aştept ca Rareş Bogdan să se ţină de cuvânt şi doamna prefect Soroceanu să plece în 2 zile! Aştept, de asemenea, ca cei care vor veni în fruntea Prefecturii să verifice toate abuzurile pe care această doamnă le-a comis şi le-a impus” – acesta este mesajul transmis către Vestea de un angajat al Prefecturii (căruia, din motive evidente, îi protejăm identitatea) şi care a ţinut să adauge că nu e singurul funcţionar din instituţie care are această stare de spirit.

Acelaşi angajat a mai precizat că din istoria postdecembristă şi până acum, prefectul Daniela Soroceanu a fost singurul caz în care numirile unor apropiaţi în anumite funcţii au mers până acolo încât să aducă la Cancelaria Prefectului pe unii salariaţi fără nicio expertiză în domeniu, „meritocraţia” culminând chiar cu angajarea uui fin de cununie.
„Dar nu angajările astea absolut discutabile sunt ce e mai grav. Au fost controale făcute la Primării unde alături de un inspector de specialitate a mers George Norocel Harabagiu care a făcut circ, a ameninţat angajaţi din primării şi chiar primari şi toate aceste abuzuri au fost tolerate de doamna prefect. Mai mult, chiar ea în persoană a acţionat ca un vector politic al PSD hărţuind la un nivel de neimaginat pe primarul de Roznov dar şi pe alţi primari care nu au luat poziţie de drepţi! De aceea trebuie făcut de urgenţă un control de fond, juridic, ca să fie corectat tot ce a fost făcut abuziv şi nelegal”, a precizat aceeaşi sursă.

D.V.

One thought on “Guvernul Orban, votat! Angajat din Prefectură: „Am deschis o şampanie! Aştept ca Rareş Bogdan să se ţină de cuvânt, Soroceanu să plece în 2 zile!”

  1. Acesta finta ( nu are valente de doamna deci n-o putem numi asa cu tot respectul cuvenit) a performat in concedii medicale fictive ,in comportament abuziv fata de subalterni , angajari in posturi calde si bine platite a membrilor familiei , abuzuri de neimaginat in exercitarea functiei publice. Si daca in prefectura se deschid sampaniile in CJ este doliu fiindca daca organele de cercetare nu iau nici acum masuri sa cerceteze aceste derapaje de la lege si conduita unui functionar public de rang inalt (inclusiv coabitarea cu infractori gen „Harabagiu zis Partica) acesasta va reveni pe postul caldut si va tropai in continuare pe holurile institutiei publice de unde a plecat.

Lasă un răspuns