Guvernanţii vă invită să faceţi copii / ALOCAŢIE DE 42 LEI, PEMPERŞI DE 260 LEI

bebe

Alocaţia oferită de statul român pentru un copil nu ajunge nici pentru pemperşii consumaţi într-o săptămână, punctează Mihai Ţuburlui care, la statutul de cel mai cunoscut protestatar din Neamţ tocmai şi l-a adăugat pe cel de proaspăt tătic.

“In ciuda piedicilor pe care clasa politica autohtona le pune, romancele fac copii.
Iaca Basescu, tara ta de mamicute si bebelusi!

Alexandra Tuburlui, fiica lui Mihai Tuburlui, 3 luni, uraste politicienii. Consuma 4 pachete de pampers/luna in valoare de 260 lei. Gastile politice din Parlamentul Romaniei i-au spus ca daca vrea sa creasca mare are nevoie de o alocatie de doar 42 de lei/luna, cam cat cheltuie pe servetelele umede de sters la fund. Ca deh, tara duduie, locuri de munca sunt cu duiumul, salariile minime/economie au ajuns macar la nivelul celor din Ungaria, laptele si mierea ies din albie!”, spune Ţuburlui într-o postare pe net.

Supărat pe politicienii români de toate culorile, Ţuburlui are şi o idee inedită de afaceri: hârtie igienică şi şerveţele umede pe care să fie tipărite portretele policienilor. “Tatal ei intentioneaza sa construiasca o fabrica de servetele umede cu moaca lui Basescu, dar vrea sa deschida si o linie de productie hartie igienica cu chipurile politicienilor. In plina criza economica si morala spera ca nu va da faliment. Cu asa politicieni afacerea se anunta de success”, explică acesta.

D.V.

Lasă un răspuns