Gura lui Iacoban grăieşte: “PPDD-iştii sunt cei mai serioşi din Consiliul Judeţean!”

DSC_4608Exces de sinceritate al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Constantin Iacoban care, trăgând linie după cei mai bine de trei ani din actualul mandate al “Parlamentului nemţean” a anuţat, în şedinţa de ieri, o interesantă concluzie: “PPDD-iştii sunt cei mai serioşi din Consiliul Judeţean!”.

Respectiva replică a survenit pe fondul disputei generată de intenţia coaliţiei PSD-UNPR de mazilire din AGA Apaserv a  consilierului judeţean  Florin Andronache. Intervenţia liderului de grup PNL, Cristian Tapalagă, a punctat faptul că nu se mai respectă algoritmul politic (aşa cum stipulează legea) în AGA de la firmele CJ. S-a amintit şi de o înţelegere anterioară între formaţiunile politice din CJ şi a survenit întrebarea: “Nu mai e valabilă acea înţelegere? Să ştim…”.

Reacţia lui Iacoban a fost următoarea: “Trebuie să vedem. Să analizăm, să vedem ce înţelegere putem face în actualele condiţii. Că au fost multe înţelegeri, multe alianţe. Am fost ba unii cu alţii, ba alţii cu unii, şi mă refer la toate partidele. A fost USL, nu mai e, ne-am tot aliat şi apoi s-au rupt alianţele astea. Singurii care au ţinut-o de la început pe o linie au fost colegii de la PPDD şi trebuie să recunoaştem că PPDD-iştii sunt cei mai seriosşi din Consiliul Judeţean!”.

Legendă Foto: Constantin Iacoban făcând cu mâna gestul care copiază sigla şi semnul electoral PPDD (pumnul strâns, cu degetul mare în sus) gest asimilat şi cu mesajul OK sau, mai nou, like (pe facebook).

V.N.

cop ppdd

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.