Grup organizat în cadrul M.A.I, recunoscut oficial! Nume de cod „Gaşca de la Taşca”! Probe FOTO-VIDEO

În interiorul MAI (Ministerul Afacerilor Interne) funcţionează un grup organizat, care îşi asumă acţiunile şi este, cu siguranţă cunoscut la nivel central din moment ce îşi defăşoară operaţiunile chiar sub egida oficială. Numele de cod este „Gaşca de la Taşca” şi funizăm mai jos o primă probă video care echivalează cu un adevărat auto-denunţ:

…………………

„Asta-i gaşca de la Taşca” – spun cei pe care îi vedeţi în imaginile de mai sus. Printre ei, poliţişti, jandarmi, pompieri, alţi angajaţi din MAI. Grupul este însă mult mai numeros, din acesta făcând parte toţi cei care au participat, miercuri şi joi, la… Festivalul artiştilor amatori din MAI, ediţia 2017, dar şi alţii care, deşi nu au urcat pe scenă, şi-au recunoscut public apartenenţa la „Gaşca de la Taşca”, inclusiv Walter Ghicolescu, preşedintele juriului.

Numele de cod al respectivului grup relevă, în fapt, starea de spirit a ediţiei din acest a a festivalului respectiv, participanţii apreciind la unison organizarea impecabilă de care se fac vinovaţi toţi cei implicaţi: Primăria Tașca, Centrului Cultural al MAI, Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, Asociatiei Culturale „Eu cred”, Corpului Național al Polițiștilor, Centrul de Cultură şi Arte Carmen Saeculare (responsabil pentru sonorizare, decorarea scenei şi a sălii dar şi de alte detalii la fel de importante).

CLICK pe imagini pentru a le vedea in format complet:

Au fost două zile de concurs în care, cei care zi de zi sunt poliţişti, jandarmi, pompieri, alte categorii de salariaţi din MAI şi-au dovedit şi talentul artistic la muzică uşoară, folk, muzică populară (instrumental sau voce).

Aseară, după ultima parte a concursului, a urmat Gala Laureaţilor iar organizatorii (în frunte cu Mihai Coşerariu, poliţistul cantautor şi cu primăriţa Dana Ursache) au avut ca musafiri nu doar diverşi şefi de prin Poliţie ci şi pe prefectul Vasile Panaite şi preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

Şefii administrativi ai judeţului au apreciat evenimentul şi au spus că speră ca astfel de evenimente impecabil organizate să mai aibă loc.

CLICK pe imagini pentru a le vedea in format complet:

Mai jos, imagini video cu cântecul special inventat pentru acest eveniment („De astăzi România e la Taşca”) dar şi din concurs şi Gala Laureaţilor.

……………..

……………….

………………..

…………

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns