Greu cu Geografia! ApaServ mută un sat din comuna în care e acum!

Satul Turtureşti nu mai aparţine de comuna Girov ci de Dobreni sau de Bodeşti – asta rezultă dintr-un mesaj făcut public de Compania furnizoare de apă cu privire la sistarea alimentării cu apă în cele două comune, pentru remedierea unei avarii.

Apaserv anunţă sistarea respectivă „în comunele Dobreni şi Bodeşti (cu excepţia satelor Turtureşti şi Corni)”, fragment care pentru orice persoană cu un minim de logică şi de cunoştinţe de limba română înseamnă că respectevivele sate fac parte din comunele menţionate. Dacă însă Corni e parte a comunei Bodeşti, Turtureşti nu face parte nici din Bodeşti nici din Dobreni ci din Girov.

Mai mult, în timp ce Dobreni şi Bodeşti se află pe drumul Piatra Neamţ – Tg Neamţ, Turtureşti este pe drumul care leagă Piatra Neamţ de Roman.

„Ăştia de la ApaServ poate ştiu Geografie după noile manuale în care apar oraşe mutate dintr-un judeţ în altul”, a comentat un internaut.

Mai jos, mesajul integral transmis de Apaserv.:

<<ApaServ anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va sista furnizarea apei potabile în ziua de Marţi, 23-10-2018, între orele 08:00-18:00, în comunele Dobreni şi Bodeşti (cu excepţia satelor Turtureşti şi Corni).

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile.Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu.>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns