Gravidă în 4 luni și jumătate, cu mâna paralizată după un accident rutier


O tânără de 33 de ani a fost rănită grav ieri după amiază, în urma unui accident ce a avut loc la Vânători – Neamț, informează Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Femeia, gravidă în patru luni și jumătate, se afla într-un autoturism care, la un moment dat, din cauze pe le va elucida ancheta polițiștilor, s-a ciocnit cu o altă mașină.
În urma impactului, femeia s-a ales cu o pareză locală a mâinii. Potrivit specialiștilor, este greu de spus dacă tânăra se va recupera sau dacă va rămâne cu această sechelă pe viață.
Inițial, ea a fost transportată la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului din Târgu Neamț, ulterior fiind transferată la UPU Piatra Neamț.

UPDATE: Vinovată, o șoferiță de 19 ani
Rezultatul anchetei demarate de oamenii legii o dau drept vinovată pe o șoferiță de 19 ani, care nu s-a asigurat la manevra de mers înapoi. Aflată în curtea unui restaurant din Vânători, femeia n-a observat că din spate vine o altă mașină și a izbit-o. La volanul celui de-al doilea autoturism, în care se afla și victima, era un bărbat de 33 de ani, care nu a mai putut evita impactul. Ambii conducători auto au fost testați cu fiola, rezultatul fiind negativ. Șoferița s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns