Gospodării arse de la funingine şi coşuri de fum

incendiu

Flăcări la Războieni… 

Miercuri, 12.11.2014, la ora 13:20, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din comuna Războieni. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi şapte voluntari ai SVSU Războieni, cu o autospecială de stins incendii. La sosirea pompierilor, ardeau acoperişul bucătăriei de vară şi bunurile din aceasta. Forţele participante au lichidat incendiul fără ca acesta să se extindă. În urma evenimentului au ars acoperişul bucătăriei, pe suprafaţa de 20 mp. şi elemente de mobilier. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. La intervenţie au participat şi cinci voluntari ai SVSU Războieni cu o autospecială de stins incendii.

… Poiana Teiului

Miercuri, 12.11.2014, la ora 17:18, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Poiana Largului, comuna Poiana Teiului. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Gărzii de Intervenţie Poiana Teiului a Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor, ardea funinginea depusă pe interiorul coşului de fum. Militarii au stins incendiul, fără ca acesta să se extindă. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum necurăţat de funingine.

… Târgu Neamţ 

Miercuri, 12.11.2014, la ora 19:27, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din oraşul Târgu Neamţ, Strada Nucilor. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor, ardea funinginea depusă pe interiorul coşului de fum. Militarii au stins incendiul, fără ca acesta să se extindă. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum necurăţat de funingine.

… iar Războieni…

Miercuri, 12.11.2014, la ora 23:30, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din comuna Războieni. La locul indicat s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea pompierilor, incendiul cuprindea acoperişul locuinţei şi era extins la acoperişul bucătăriei, care este lipită de casă. Militarii au lichidat incendiul în limitele găsite, după operaţiuni ce au durat aproape două ore. în urma evenimentului au ars acoperişul casei, pe suprafaţa de 80 mp. şi 4 mp din acoperişul bucătăriei. S-au degradat 40 mp din planşeul casei. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum deteriorat. La intervenţie au participat şi cinci voluntari ai SVSU Războieni cu o autospecială de stins incendii.

sursa: comunicat ISU Neamţ

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns