Golden Buzz pentru un elev al Liceului Brauner din Piatra Neamț! Rareș Trufea i-a ridicat în picioare pe jurații de la „Românii au Talent”

Moment unic de glorie pentru elevul Rareș Truflea de la Liceul de Arte Victor Brauner din Piatra Neamț care astăzi a obținut Golden Buzz la emisiunea Pro TV „Românii au talent”.
Puștiul de 16 ani a primit butonul de aur de la Smiley și Pavel Bartoș dar și jurații se ridicaseră deja în picioare, își exprimau opiniile laudative și Andra a zis chiar că și ea se pregătea să apese butonul.

Tânărul interpretase foarte bine, la pian și vocal, melodia ”Jealous”.

„Mi-e greu să mai spun ceva. Nu îmi vine să cred că la 16 ani poti să cânți atât de bine. Ești din lumea mea. Ai atins punctul meu sensibil. Este musai să vii în semifinală”, a spus Andra.
„Superb, impecabil”, a declarat și Alexandra Dinu încântată de momentul realizat de adolescent.
„Te-ai exprimat foarte bine la pian. Să dea Dumnezeu să rămâi așa și mă bucur că ai venit”, i-a spus Smiley.
„Vocea ta sună impecabil. Ești perfect. Jos pălăria. Ai primit butonul auriu de la Pavel și Smiley. Ești mare”, a spus Andi Moisescu.

De loc din Vaslui, Rareș Trufea învață la Liceul Brauner din Piatra Neamț, aceasta fiind calea pe care merge pentru a-și urma visul din copilărie: muzica.

 

<<Și-a descoperit talentul la vârsta de 6 ani, când tatăl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus ce notă muzicală este. Ulterior, în clasa a II-a, i-au luat un pian electric și a început sa ia cursuri.
Moștenește talentul de la tatăl lui, care este pensionar și liber profesionist solist vocal. Mama lucrează în Italia ca asistentă domiciliară.
Pentru el, acest talent este un dar de la Dumnezeu. Îi place muzica de foarte mic și îi place să danseze.
Idolii lui din domeniu sunt profesoarele lui, pe care le îndrăgește foarte mult și care sunt alături de el mereu. Pe lângă faptul că îl ajută să progreseze, îi sunt și ca niște mame. Mama lui este în Italia și acum, pe perioada pandemiei, nu a venit acasă>>, informează Pro TV.

La Piatra Neamț, până la pandemie, a locuit într-un cămin pentru liceeni. Școala este pe primul plan, iar pe viitor își dorește să ajungă să studieze în străinătate și să-și cumpere un pian.
Cel mai important moment pe plan profesional a fost când a câștigat în clasa a IX a, premiul cel mare la concursul national de pian „Carl Czerny” și la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice.

 

D.V.

 

Lasă un răspuns