„Godină de la Neamţ”: Carmen Dan trebuie să-şi dea demisia dar nu din cauza pedofilului ci a posturilor de poliţie cu acoperişuri sparte!

Un cunoscut poliţist din Neamţ este de părere că subiectul pedofilului descoperit a fi chiar poliţist nu trebuie să fie o cauză pentru o eventuală demisie a Ministrului Carmen Dan. Marius Coserariu, agent la Postul de Poliţie Dămuc consideră că poliţistul-pedofil e un caz singular (ca şi vestitul preot Pomohaci), că astfel de excepţii nu trebuie generalizate şi că, de fapt, actualul ministru e mai vinovat pentru că tolerează condiţiile de lucru inumane pentru mulţi din poliţiştii din România.

Ca un veritabil lider sindical, Coşerariu (căruia i se mai spune „Godină de la Neamţ” – cântă la chitară şi are publicate câteva cărţi de poezie) vorbeste si despre salarizarea mizerabilă, lipsa unei legislații care să-l apere pe polițist atunci când este agresat fizic sau verbal” şi punctează chestiuni grave legate de dotarea şi infrastructura institutiei: „Doamna ministru ar trebui să-și dea demisia pentru faptul că sediile posturilor de poliție comunale arată ca în sec.al XVIII-lea, fără apă curentă, cu acoperișurile sparte. Să-și dea demisia că mașinile de patrulare sunt vechi din 2005, sunt ruginite, fără servo-direcție, fără cauciucuri, adevărate sicrie pe roți”.

Mai jos, integral postarea în care respectivul politist atrage atentia asupra păcatului generalizării:

<<Stau și mă gândesc, ce neam de tembeli suntem! În aceste zile „fierbinți” de Ianuarie, românii stau gură- cască pe televizoare, faceook și alte rețele de socializare, captați fiind de isprava unui pedofil.Fiecare își dă cu părerea, fiecare înjură în felul lui, fiecare vine cu idei, se cer demisii la nivel înalt etc.Doamneeee! Ce-ai făcut din noi? Oare chiar nu înțelegem odată că justiția nu se face la televizor și pe facebook? Bun. Pedofilul respectiv e un nenorocit de agent de poliție, intrat pe ușa din dos în această instituție. Dar acest nemernic este o uscătură, la fel cum și alte instituții au uscăturile lor. La fel ați aruncat cu noroi și în Biserica Ortodoxă, din cauza unei alte „uscături” (Pomohaci). Fraților, de ce generalizați? Ați uitat de polițiștii care stau în frig și-n ger, ori în soare și vânt, ca noi să putem să mergem la mare, ori să ne petrecem concediile în siguranță? Ați uitat de polițiștii care-și sacrifică viața ori sănătatea pentru a-și duce la îndeplinire misiunile? Ați uitat cu totul. Am văzut că s-a cerut demisia „ministresei” Carmen Dan, din cauza acestui nenorocit de pedofil. Păi….ce vină are această doamnă, că monstrul ăla e obsedat de copii? Eu credeam că dacă ar fi să i se ceară demisia, altele ar fi motivele. De exemplu condițiile inumane de lucru ale polițiștilor, salarizarea mizerabilă, lipsa unei legislații care să-l apere pe polițist atunci când este agresat fizic sau verbal. Doamna ministru ar trebui să-și dea demisia pentru faptul că sediile posturilor de poliție comunale arată ca în sec.al XVIII-lea, fără apă curentă, cu acoperișurile sparte. Să-și dea demisia că mașinile de patrulare sunt vechi din 2005, sunt ruginite, fără servo-direcție, fără cauciucuri, adevărate sicrie pe roți. Sunt o multitudine de motive pentru care doamna ministru ar trebui să-și dea demisia, dar nu pentru acest nenorocit de pedofil. Oameni buni, hai să mai gândim un pic și cu capul, nu cu alte organe. Nu mai loviți în Poliția Română pentru că cei mai mulți polițiști sunt onești și cinstiți. De asemenea, vă rog : nu mai loviți în Biserica Ortodoxă Română.Pentru un nenorocit ca Pomohaci, nu trebuie să vă pierdeți în crederea ăn această instituție .În concluzie: nu mai loviți în Poliția Română și Biserica Ortodoxă Română, pentru niște cazuri izolate, care, cu siguranță, nu reprezintă cele 2 instituții de bază ale acestei țări. (P.S. : dacă mă înjurați, să o faceți în privat)>>.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “„Godină de la Neamţ”: Carmen Dan trebuie să-şi dea demisia dar nu din cauza pedofilului ci a posturilor de poliţie cu acoperişuri sparte!

Lasă un răspuns