Ghineţ trage piciorul! Lideri PMP părăsesc barca Băsescu-Gavrilescu şi pleacă la PNL!

Doi membri ai Biroului local PMP Piatra Neamţ şi-au anunţat public înscrierea în PNL. Unul dintre ei era chiar vicepreşedinte al PMP-ului pietrean (din oraşul unde Bogdan Gavrilescu, liderul judeţean, deţine şi funcţia de viceprimar), altul a fost chiar lider judeţean la tineret iar mesajele identice transmise public de cei doi – Radu Florin şi Paul Lăpuşneanu – arată că un rol important în decizia lor o are şi relaţia personală pe care o au cu Marius Ghineţ (ex-consilier local PMP, actualmente director tehnic la Publiserv) care, în urmă cu o lună şi jumătate făcea acelaşi pas.

Am decis sa ma alatur unei echipe puternice,unei echipe din care fac parte oameni cu o vasta experienta politica si administrativa.Echipa PNL.
Va anunt stimati prieteni,ca incepand cu 26 septembrie 2019,si eu sunt parte a acestei echipe.Alaturi de presedintele PNL Neamt Dl. Mugur Cozmaciuc, Dl. Ghinet Marius si multi alti prieteni din PNL carora le multumesc pentru sustinere si incurajare, sunt convins ca voi putea face multe pentru orasul nostru si pentru nemteni. Va respect, va apreciez si sunt convins ca veti fi alaturi de mine in acest proiect castigator numit PNL”, au transmis cei doi ex lideri ai PMP-ului local.

 


Surse apropiate de PMP dar şi de PNL dau de înţeles că cele două exemple de mai sus nu ar fi singurele cazuri şi că în viitorul imediat hemoragia dinspre barca PMP spre PNL ar continua. Şi dacă unii vor taxa pe faţă dezamăgirea faţă de PMP şi vor merge – după piciorul tras deja de Marius Ghineţ – spre PNL sau spre alt partid, mult mai mulţi ar putea fi cei care vor sancţiona pe populari la vot. E vorba de foşti votanţi PMP care îşi vor schimba opţiunea electorală fie din cauza recentei sentinţe care îl vizează pe preşedintele Traian Băsescu (colaborator al Securităţii) sau din cauza felului în care PMP-istul care e vicepreşedinte la Consiliul Judeţean (Laurenţiu Dulamă) arată că ar fi, prin votul său, într-o alianţă cu PSD.
Nici Dulamă nu a explicat clar acest transfer de vot în favoarea PSD şi nici Gavrilescu nu e reuşit să explice opiniei publice ce se întâmplă în ograda partidului pe care îl conduce la Neamţ, cu atât mai puţin să sancţioneze statutar derapajele lui Dulamă.

Daniel VINCA

Lasă un răspuns