Gheorghe Ștefan, ELIBERAT din închisoare. Sentinţă DEFINITIVĂ

Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan va fi eliberat condiţionat după ce a executat mai mult de o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de detenţie la care a fost condamnat pentru fapte de corupţie, a decis, miercuri, definitiv, Tribunalul Prahova, informează presa centrală.

Fostul primar al orașului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a susținut miercuri, în sala de judecată a Tribunalului Prahova, că regretă faptele pentru care a fost condamnat și că nu va mai comite astfel de fapte.

„Regret faptele și mi le asum. Categoric nu voi mai face ce am făcut”, a spus Gheoghe Ștefan când instanța i-a acordat cuvântul în ședința în care s-a judecat recursul DNA formulat față de decizia de liberare condiționată a fostului edil, pronunțată anterior de Judecătoria Ploiești.

În finalul cuvântării sale, Gheorghe Ștefan a început să plângă și nu și-a mai continuat intervenția, mulțumind instanței care a rămas în pronunțare.

Gheorghe Ştefan a primit o pedeapsă de 1278 de zile de detenţie, din care a executat 297 de zile la care se adaugă 235 de zile de arest preventiv şi 13 zile considerate ca executate ca urmare a muncii prestate.

V.N.

4 thoughts on “Gheorghe Ștefan, ELIBERAT din închisoare. Sentinţă DEFINITIVĂ

 1. Statul mafiot Romania.

  Acest analfabet care a devalizat judetul Neamt si nu numai,furind sute de milioane de euro,datorita incompetentilor corupti de la DNA/Parchete si a legilor facute de mafiotii criminali din parlament,este in libertate……

  ZERO recuperare prejudiciu.O bataie de joc la adresa noastra.

  Prejudiciul in procesele de 2 bani in care a fost inculpat de coruptii incompetenti de la DNA fiind de 1% din cit a furat.

  Familia acestui analfabet face cartiere rezidentale in Piatra si Nisa(Franta) iar ANAF-ul nu ”poate” sa recupereze prejudiciul de 2 bani dat spre recuperare.

  Romania in faza disolutiei totale.

 2. Individul a furat mult mai mult pe plan local decat prin Microsoft dar cei care trebuie sa faca curatenie …dorm !

Lasă un răspuns