Gheorghe Bunghez, sărbătorit la Piatra Neamț

Omul de cultură Gheorghe Bunghez va fi sărbătorit mâine la Piatra Neamț, se arată într-un comunicat de presă. Evenimentul este organizat de Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamt, in parteneriat cu Centrul pentru Cultura si Arte „Carmen Saeculare” Neamt, și va fi găzduit de Biblioteca Județeană G.T. Kirileanu.
Astfel, cu începere de la ora 17.00, în sala „Cupola” va avea loc manifestarea intitulată Colocviile Colegiale „GHEORGHE BUNGHEZ”. Despre personalitatea omului de cultura vor vorbi scriitorul Adrian Alui Gheorghe, Carmen Nastasă (manager Centrul pentru Cultura), medicul Virgil Răzeșu și compozitorul și profesorul universitar doctor Cristian Misievici.
Intrarea la acest eveniment este liberă.

Alex SÎRBU

 

2 thoughts on “Gheorghe Bunghez, sărbătorit la Piatra Neamț

  1. propun sa fie elogiata si activitatea de formare comunista a tinerii generatii in perioada 1970-1989, cand de pe functia de sef al sectiei propaganda al cj.pcr neamt si sef la cultura a omagiat necontenit si a prezentat in detaliu invatatura marxist-leninista si apoi OPERELE TOVARASULUI.mii de tineri au fost indoctrinati de acest batranel.nu inteleg de unde atata perversitate intr-un singur om.fara un asemenea personaj judetul neamt ar fi avut mai putini membrii pcr fanatici.

  2. Orice partid și-a atras valorile …de ce ar fi procedat altfel, fostul P.C.R.? …și acum, vedeți lupta pentru acapararea unor modele …valoarea rămâne valoare …

Lasă un răspuns