Gest! Bogdan Tohăneanu, după pierderea alegerilor: tablete dăruite pentru doi copii din Neamț!

Doi adolescenți din Neamț (frați, un băiat și o fată) au primit astăzi un cadou de la un Moș Crăciun mai altfel – două tablete de care să se folosească la cursurile online dar nu numai.
Sponsorul Moșului este Bogdan Tohăneanu (candidatul Pro România Neamț de pe prima poziție pentru Camera Deputaților) iar istoria acestui cadou e foarte simplă:

La o emisiune Vestea Tic-Tac din ultima săptămână de campanie i-am avut ca invitați (semnatarul acestor rânduri fiind moderatorul) pe Bogdan Tohăneanu și pe Ciprian Enache. În pauza de la mijlocul emisiunii, eu și Ciprian Enache discutam despre un bărbat pe care îl cunoaștem și care își crește singur cei doi adolescenți care sunt la două licee din Neamț. Auzind discuția, Bogdan Tohăneanu a întrebat dacă e vreo problemă dacă vrea să le ofere celor doi adolescenți câte o tabletă. Evident am spus că orice cadou făcut din inimă e bine primit.
Era vineri seara, orice conotație electorală nu-și are rostul, mai ales că destinatarii cadoului și tatăl lor nu au știut nimic până azi când darul a ajuns la destinație.

Imediat după alegeri, Bogdan Tohăneanu mi-a dat un telefon, mi-a spus că e în drum spre București, mi-a mulțumit pentru modul imparțial în care Vestea a reflectat campania electorală (el luându-și un bobârnac la începutul campaniei…) și mi-a spus că nu a uitat de promisiunea pentru cei doi copii și o va onora în scurt timp.
A comandat tabletele online și le-a trimis la un easibox din Piatra Neamț de unde astăzi au fost luate de un spiriduș de la Vestea și duse la destinatari.

Precizare: Bogdan Tohăneanu nu a cerut ca gestul lui să facă obiectul unei știri. Nici nu știe (până va citi) că se întâmplă asta. Publicăm acest articolaș în ideea că gestul lui va deveni molipsitor și pentru alți politicieni-demnitari etc. Și e cu atât mai fain acest gest cu cât a fost făcut total dezinteresat și onorat de cineva care, totuși, a pierdut alegerile…

Daniel Vinca

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.